Abonnemang telefon på köpet? Netflix testar en plan!

Netflix testar en ny mobil endast abonnemang i ”vissa länder”, inklusive Indien som bara skulle kosta $ 3.63 per månad. Det är hälften av kostnaden för Netflix indiska grundläggande streaming plan som omfattar alla enheter och kostar $ 7,27 (INR500), som upptäcktes av Variety .

netflix

Netflix berättade The Verge i ett uttalande: ”Vi letar alltid efter sätt att göra Netflix roligare och tillgängliga. Vi kommer att testa olika alternativ i vissa länder, där medlemmar kan till exempel titta på Netflix på sin mobila enhet till ett lägre pris och prenumerera på kortare steg om tid.”Den sista delen är intressant, eftersom det kan innebära att Netflix startar vecka eller varannan vecka abonnemang i stället för månatliga planer.

DET KAN BARA VARA ETT TEST

Eftersom det är ett test , kommer inte alla användare ser den nya planen och det är möjligt att Netflix inte kommer att göra det en permanent alternativ. Netflix avböjde att dela vad andra länder skulle få testet förutom Indien.

Testet i Indien vettigt med tanke på att Netflix redan har uttryckt intresse för landet. Förra veckan, Netflix produkt VP Todd Yellin gav en keynote i Mumbai beskriver streaming jätte planer på att expandera interaktiva TV-program och Netflix ursprungliga indiska innehåll. Han pekade på framgången med Netflix ursprungliga indiska serien Sacred Games , om en polis jagar ett brott overlord som publik utomlands lyssnar på liksom.

Netflix testar en funktion med abonnemang telefon på köpet

Netflix testar för närvarande en rewind liknande funktion som ger användarna möjlighet att spela en specifik scen mer bekvämt. Det nya verktyget tillåter människor att omedelbart rewatch en scen utan att behöva röra runt med Netflix standardtidsfältet längst ned på skärmen, enligt Los Angeles Times.

Istället Netflix visar en pop-up anmälan frågar om en användare vill spela en scen som just avslutats inom tex abonnemang telefon på köpet. Hittills har detta endast fungerar för Netflix ursprungliga serien, filmer och välj licensierat innehåll, enligt Los Angeles Times . Det är oklart om Netflix planerar att rulla funktionen ut till alla 120 miljoner plus abonnenter världen över, men reaktionen på appen på Reddit har varit mindre än positiva.

Betyg och recensioner för billigaste mobilabonnemang med mobil

”Verkligen trasslat till min immersion,” en Reddit användare baserat på Hawaii som tittade Mowgli skrev . ”Hittills har det hänt rätt efter två intensiva scener. Verkligen tog mig ut för tillfället.”

”Jag hoppas att detta inte är en permanent sak eftersom det är störande och motbjudande”, en annan Reddit användare skrev. ”Om jag vill se något igen, ska jag spola tillbaka det själv … Jag behöver inte en prompt.”

Implementeringen verkar vara vad som buggning folk mest. Du kan föreställa ”Hej Netflix, spela denna scen” ett användbart röstkommando, men en pop-up kan ta dig ut ur innehåll du tittar på. Läs även mer om abonnemang med mobil på billigastemobilabonnemang.nu/med-mobil/.

Ett uttalande från Netflix till Los Angeles Times upprepar att scen repriser är fortfarande i början av testning och får inte bli en funktion för alla.

”Vi försöker ut en funktion som ger Netflix medlemmar möjlighet att rewatch favoritscener och minnesvärda stunder med en knapptryckning”, en Netflix talesman berättade Los Angeles Times . ”Just nu vi bara ute efter att lära av det och kan eller inte kan rulla ut bredare i framtiden.”

Lämna ett svar