Bästa Android-telefoner för studenter

Sommaren är i full gång, men innan du vet ordet av kommer det vara dags att gå tillbaka till skolan igen. Även om det är en olycklig verklighet ingen vill ta itu med (utom kanske föräldrar), är det bäst att börja förbereda för det nya skolåret nu istället för att vänta till sista sekunden. Om du är student eller vet en student som är i behov av en ny telefon, det är de som vi rekommendera checkar ut – vår top pick är den utmärkta OnePlus 7 Pro. (För mer information om abonnemang för studenter kan du gå till billigastemobilabonnemang.nu/student/ för mer information!)

  • Bästa Premium Pick: OnePlus 7 Pro
  • Best Value Pick: Google Pixel 3a
  • Även fantastisk värde: Nokia 7.1
  • Bästa kompakt telefon: Nokia 6.1
  • Bästa Batteri: Moto G7 Ström
  • Bäst med en Stylus: Samsung Galaxy Note 9
  • Bästa Sub $ 300: Moto G7

Bästa “premium telefonen”: OnePlus 7 Pro

Vid high-end för denna lista har vi OnePlus 7 Pro. Detta är ett flaggskepp telefon rakt igenom, och även om det är dyrt, det är hundratals dollar mindre jämfört med liknande telefoner som säljs av Samsung, Google, Apple, etc.

Den OnePlus 7 Pro är byggd som en tank, med en rejäl metall / glasdesign med en av de bästa visar vi någonsin har sett på en telefon. Inte bara är Quad HD + AMOLED skärm skarpa och färgstark, men 90Hz uppdateringsfrekvens innebär att allt rör sig med en oöverträffad nivå av jämnhet. Den 7 Pro erbjuder också en Snapdragon 855-processor, upp till 12 GB RAM och 128 eller 256 GB lagringsutrymme.

På mjukvarusidan, OnePlus s OxygenOS gränssnitt får stora poäng för att vara lätt samtidigt som den erbjuder fina anpassningsmöjligheter och användbara funktioner. OnePlus också har en gedigen meritlista för sin uppdatering spel, med 7 Pro har redan fått många uppdateringar sedan dess release i maj.

Lägg till att tillsammans med ett 4000 mAh batteri, 30W snabbladdning och en tillförlitlig skärmen fingeravtryckssensor och OnePlus 7 Pro har en hel del som talar för den.

Bra värde: Google Pixel 3a

För en student, en av de viktigaste aspekterna när man köper en ny telefon är att köpa något som är tillförlitlig utan att vara för dyrt. Av alla telefoner på marknaden just nu, den som slår denna balans bäst är Google Pixel 3a .

Pixel 3a är den första mid-range telefon Googles släpptes eftersom det inledde sin Pixel serien år 2016, och det kan bara vara en av de bästa mid-range smartphones som vi har sett på ett tag – den största anledningen till detta är Pixel 3a kamera.

De flesta mid-range telefoner har fina kameror, men Pixel 3a fångar bilder som är lika bra, om inte bättre, än vissa flaggskepp ute. Även med endast en bakre kamera på en telefon som kostar $ 400, Google på något sätt lyckats få den här telefonen sparka ut genuint fantastiska bilder.

Utanför top-notch kamera Pixel 3a levererar också en super clean build av Android 9 Pie är först-in-line för garanterade programvaruuppdateringar via 2021, har en riktigt vacker AMOLED skärm och en Snapdragon 670-processor som är mer än kapacitet för varje uppgift du kasta på det. Dessutom ingår här är NFC för kontaktlösa betalningar med Google Pay och en 3,5 mm hörlursuttag!

Vi vill att Pixel 3a kom med mer lagring och hade en officiell IP rating för damm / vattentäthet, men utanför de två små klagomål, det finns inte mycket annat att ogillar. Google knackade det ut i parken med detta.

Också bra Värde: Nokia 7.1

Om du vill tillbringa lite mindre än vad Google ber om Pixel 3a men ändå få en bra all-around telefon, skulle vår nästa rekommendation vara Nokia 7,1 . Dess kamera är inte lika bra som Pixel 3a och dess Snapdragon 636-processor kan vara lite inkonsekvent, men trots dessa två nackdelar, allt annat om Nokia 7,1 är en glädje.

Ur hårdvarusynpunkt Nokia 7.1 ser ut och känns otroligt. Dess metall / glasdesign är betydligt mer premium än plast byggandet av Pixel 3a, och tillsammans med snygg, känns det också vackra i hand. Dess LCD display ser också bra med en vass 2220×1080 upplösning, men det som verkligen sticker ut här är det faktum att den både spelar infödda HDR10 innehåll och kan konvertera vanliga SDR videor till HDR i realtid. Detta resulterar i alla dina filmer, TV-program och YouTube-videor ser ljusare och mer färgglad än någonsin tidigare.

Nokia 7,1 fortsätter att lysa tack vare sin långvariga batteri, mer lagring (upp till 400 GB med ett microSD-kort), 3,5 mm hörlursuttag och en NFC-chip som gör att du kan betala för saker med din telefon.

En hel del av budgeten telefoner tenderar att få en programvaruuppdatering om du har tur, men det är inte fallet med Nokia 7,1. Eftersom det är en del av Android ett program, det är garanterad att få programuppdateringar och säkerhetsuppdateringar. Inte bara det, men Nokia har en av de bästa spår poster just nu för att uppdatera sina telefoner till de senaste versionerna av Android.

Bästa kompakta telefonen: Nokia 6.1

Under de senaste åren har smartphone tillverkare varit på en strävan att göra telefoner så stor som möjligt. Stora skärmar är bra för att titta på filmer och spela spel, men när det börjar bli dags att använda telefonen med en hand, kan den stora skärmen vara en riktig plåga.

Det är där telefoner som Nokia 6,1 komma till hands.

Nokia 6.1 har en skärm som mäter in på bara 5,5 inches, och inte bara det, använder den äldre 16: 9-format. Detta gör sin skärm bredare och kortare än varje annan telefon på denna lista, så att du lättare nå saker på toppen utan att behöva utföra vilda tum gymnastik.

Tillsammans med den underbara storlek, Nokia 6,1 får också poäng för sin industriella aluminium design, mer lagring och införandet av NFC trots en sådan låg prislapp. Störst anledning till oro här är Nokia 6,1 ålder ser hur den först släpptes i början av 2018, men tack vare att det är en del av Android Ett program kan du ändå se fram emot konsekvent programuppdateringar för ett par år.

Bästa Batteri: Moto G7 Ström

Livslängden för en student kan vara oerhört krävande. Från att läsa tilldelade kapitel, forska och skriva papper, och studera för tester, det finns en hel del att göra. Om du planerar att göra något skolarbete på telefonen ska du se till att den har en stor batteri så att du kan fortsätta utan att behöva stanna för att ladda upp varannan timme.

Med Moto G7 Ström, du får en telefon med en massiv 5000 mAh batteri. Motorola säger som översätter till cirka tre dagars regelbunden användning på bara en laddning, vilket gör G7 Ström en uthållighet champ. När batteriet inte körs så småningom ut, ladda tider är ganska snabbt tack vare Motorolas Turbopower laddningssystem.

Förutom oöverträffad batteritid, Moto G7 Ström följer igenom med en snabb okta-core Snapdragon 632-processor, en 12-megapixel bakre kamera som kan ta de eftertraktade porträtt och en bakmonterad fingeravtryckssensor gömd under Motorola “M ” logotyp. Som om det inte var tillräckligt bra, Motorola använder också en speciell vattenavvisande nano-coating så att du inte behöver galen om du fastnar i en regnstorm med telefonen.

Vår största oro med Moto G7 Power har att göra med dess programuppdateringar. Det kör Android Pie ur lådan, och medan det är bra, Motorolas ökända för att vara mycket långsam med att få uppdateringar ut – om alls. Om det är av högsta prioritet för dig, du är bättre med Pixel 3a eller en av Nokias telefoner.

Lämna ett svar