Bästa mobila upplägget för små företag

Precis som en skostorlek inte kan passa alla, det finns ingen enskild mobiltelefon plan för företagare som passar alla små företag som tex telness. Men det finns många högkvalitativa planer som är värda att beakta när de strävar efter att möta behoven hos olika typer av företag. Att bosätta sig på den bästa mobilen plan för ditt företag, först vill du räkna ut vilken typ av företag du är och vad du behöver i en plan.

Företagare köper i allmänhet och betala för anställda mobiltelefoner eller planer eller båda när arbetare tillbringar minst en del av sin tid på annan plats – oavsett om du reser, uppmanar kunder lokalt, regionalt, nationellt eller internationellt, eller bara arbeta hemma. Med anställda, kanske du vill spåra timmar och data. I så fall, för att effektivisera driften och samverkan kan en specialiserad verksamhet mobiltelefon plan vara optimal.

Hur man väljer ett bra företagsabonnemang

Det finns många faktorer att reflektera över när du väljer ett företagsabonnemang för ditt lilla företag. Här är några viktiga frågor du vill ta hänsyn till.

Affärsdesign: Är din föreslagna planen byggd för företag och skalas för företagskunder? Om du är en solopreneur eller ett extremt litet företag med bara en handfull anställda, kanske du kan komma undan med en personlig vänner och familj-typ planen, i motsats till en bona fide affärsplan. Men när du har mer än ett par av de anställda, börja tänka större om scalabilities som flera rader, obegränsade möjligheter för samtal, text och data, data endast planer för företag som inte behöver prata eller text, och rabatter för flera linjer eller anordningar.

Täckning

Nättäckning: Tänk ljudkvalitet, datahastigheter, täckning och övergripande pålitlighet. Se till att den plan du väljer har god täckning i det område där dina anställda befinner sig eller reser. Om dina anställda reser utomlands väljer planer som har bra priser för de berörda länderna. Och glöm inte om flygtäckning och in-flight textning tjänster.

Säkerhet:  Vissa mobiltelefon affärsplaner erbjuder virtuella privata nätverk, kryptering och andra funktioner för att skydda företagets data. Det kan vara ganska värdefulla, eftersom det befriar dig för att behöva forskning, välja och betala för en annan tjänst.

Hårdvara: Om du måste ange anställda med mobiltelefoner, överväga vilka typer av telefoner erbjuds med de planer du funderar eller om de anställda föredrar att använda sina egna smartphones.

Hot spot: Vissa affärsmiljöer bara inte har användbar Wi-Fi, men du kan använda en mobiltelefon signal för att ansluta en trådlös enhet till Internet med en mobil hotspot. För flera enhetsanslutningar, leta efter en särskild hotspot med en snabb, stabil, säker anslutning, liksom andra tjänster som vidarekoppling, röstbrevlåda, parkera samtal, analys och ringa kö.

Surf och data

Data: Affärsplaner bör vara generös med data, men obegränsat är bäst – om du verkligen inte behöver data för att göra affärer.

Kundtjänst: Räkna med problem som uppstår, och när de gör det, kommer du eller dina anställda vill ha någon tillförlitlig för att ringa innan kunder och klienter får rastlös. Läs även mer om telefonslingor!

Pris: Priset är alltid en faktor, och ibland billiga planer erbjuder bara tjänsten och funktioner du letar efter. Men för något så kritisk som din affärskommunikation, inte köpa på enbart priset.

Bara i fall du också letar efter de bästa all-around mobila cellulära erbjudanden, ta en titt på vår undersökning av de bästa mobiltelefon planer 2019  och vår rapport om bästa förbetalda planer mobil för företag, läs mer om detta här. Under tiden nedan är några av de affärsorienterade planer finns nu.