Bästa mobiltelefonen med abonnemang 2019

Nästa gång du är i marknaden för en ny smartphone – oavsett om det är iPhone XS , Samsungs snart kommer att debut Galaxy Note 10 eller en av de billigaste mobilabonnemang med telefon – du kan hitta dig själv att behöva plocka ut en ny mobiltelefon plan, för. Och att få precis rätt plan kan vara knepigt.

Bortom bara dollar och cent, måste du överväga vilka telefoner som stöds av vilka trådlösa bärare och vilken täckning och datahastigheter är som i det område där du använder telefonen mest. Kasta i bärare nästan ständiga planen förändringar – inklusive flera nivåer av obegränsad planer – och det är ett recept för förvirring.

Att fatta beslut lättare, har vi gått igenom varje bolagens planer på att lista ut vilken som är bäst för dina behov. Även om det finns billigare alternativ, är T-Mobiles omdöpt Magenta obegränsad datatrafik den bästa familj plan som erbjuder bättre värde än vad du hittar på AT & T och Verizon. T-Mobiles $ 70 plan är också bäst obegränsad datatrafik för individer, men du kan få en hake obegränsad datatrafik från bärare för $ 10 mindre. 

Spara pengar med att välja mobil med abonnemang!

Om att spara pengar utan att kompromissa med alltför mycket på data är det viktigaste för dig, erbjuder Republic Wireless en anständig mängd data för mindre än $ 30 per månad. Annars erbjuder Verizon det mest övertygande individuell mobiltelefon planen , kostar 55 $ per månad för 5 GB. Kontantkortskunder bör dra nytta av Verizons begränsad tid erbjudande som fördubblar storleken på dess $ 45 per månad dataanslutning till 16GB, men annars Metro från T-Mobile erbjuder bästa förbetalda planer för både individer och familjer tack vare ett starkt nätverk och tilltalande förmåner med att välja abonnemang hos elgiganten.

Obs: Ett år efter T-Mobile och Sprint meddelade först planer på att slå samman , de har rensat en av de sista rättsliga hinder när amerikanska justitiedepartementet gav sin välsignelse till affären . Vi väntar fortfarande på att höra detaljer om vad detta innebär för den kombinerade företagets månatliga planer – och vad skålen kommer att erbjuda när det blir kontrollen över Sprint ägda Boost och Virgin att starta ett eget trådlöst nätverk – men vi uppdatera denna översikt gång dessa erbjudanden är klara. 

Hur vi väljer de bästa trådlösa planer

Vid utvärderingen av planer, vi tittade på de fyra stora amerikanska flygbolag – AT & T, Sprint, T-Mobile och Verizon – och vad de erbjuder. Vi har också tittat på fem rabatt bärare: Boost Mobile, Cricket, MetroPCS, Straight Talk och Virgin, och hjälpa dig att sträcka på dollar ytterligare, vi rundade upp planer från flera mindre rabatt bärare. Förutom priset, ansåg vi täckning och prestanda, inklusive resultat från vårt eget 4G-nät test i åtta städer. I vissa fall, totala besparingar på en bärare plan uppväger prestanda kanten annan bärare kan njuta av; andra tider, nätverksprestanda var en avgörande faktor i vårt val.

Vad sägs om 5G?

Mobiloperatörer lanserar snabbare 5G-nät i vissa städer i år, och nu när Galaxy S10 5G och LG V50 ThinQ finns, vi börjar få en känsla för vad bärare kommer att ta betalt för snabbare service.

Verizon, som har lanserat sin 5G tjänsten i nio städer, laddas kunder $ 10 per månad för obegränsad 5G uppgifter på toppen av sina regelbundna obegränsad LTE data planer, men det är för närvarande avstå denna avgift på vissa planer som en del av en begränsad tid befordran. 

Sprint laddas inte extra för 5G täckning, men du behöver för att få sin dyraste obegränsat plan, obegränsad Premium, för 80 $ per månad.

T-Mobile har lagt Galaxy S10 5G till sitt sortiment; som Sprint är 5G tjänsten ingår i T-Mobiles ordinarie planer. 

AT & T har ännu inte prata om sin 5G prissättning.

Skulle du byta?

Om dessa är de bästa planerna, betyder det du ska släppa din nuvarande bärare för en av de ovanstående planer som bäst täcker dina behov? (Det förutsätter naturligtvis att bäraren rekommenderar vi ger gott om täckning för ditt område.) Ja, men bara om du kan växla utan konsekvenser. Läs mer om att byta mobil.

Om du inte kan vänta tills affären är upp med din nuvarande bärare, de stora transportörerna är alla villiga att plocka upp en del av kostnaden för att få dig att byta. Verizon, Sprint och T-Mobile erbjuder alla incitament för varje telefon du växla över för att betala dina telefon inköp och förtida uppsägning avgifter. Dessa kampanjer kan variera över tiden, så vi skulle föreslå att hålla ett öga på de bästa bärare erbjudanden när du funderar en switch, som du kan hitta extra sätt att spara pengar.

Slutligen

När detta skrivs, erbjuder Sprint ett incitament i form av en låg kostnad obegränsad för dig att lämna din nuvarande bärare bakom. När du tar dig nuvarande antalet över till Sprint, kan du vara berättigad till en obegränsad Kickstart plan som ger dig obegränsad samtalstid, text och data för $ 25 per rad. I utbyte mot att låg kostnad, kommer du ge upp en del av de förmåner som Sprint erbjuder för sina dyrare obegränsad planer. Strömmande video är begränsad till 480p och det finns hastighetsgränser på musik och spel streaming också. Du får inte heller får Hulu medföljer din tjänst som du gör på Sprints andra planer. Däremot Sprint inkluderar fritext och 2G data i mer än 200 länder med obegränsade Kickstart. Byt mobil med abonnemang här.

T-Mobile lanserat en kampanj där det kommer att uppfylla vissa rabatter som erbjuds av konkurrerande transportörer att övertyga människor att byta till sitt nät. Du måste ta in en proposition till T-Mobile visar en berättigad företag, affiliate, militär eller högre rabatt, och T-Mobile kommer att försöka matcha den rabatt i $ 5 steg upp till $ 15 för en linje och $ 30 för två eller flera rader.

Lämna ett svar