Bästa multi-telefonsystem med abonnemang åt företag

Traditionella multi line telefonsystem drivs med hjälp av en fysisk växel som styr ringer till höger telefonlinjen; eller helt enkelt genom placering av flera telefonnummer uttag runt ett kontorsutrymme.

  • Har min företag behöver ett Multi telefon System?
  • Fördelarna med en multi line Phone System for Business
  • Hur gör Multi telefon fungerar?
  • Välja den bästa multi line Phone System
  • De bästa Multi telefon Systems: Jämförelse

Men den teknik som stödjer multi line telefonsystem idag erbjuder större flexibilitet, förbättrad samtalskvalitet och har inget behov av stora mängder utrustning. Detta kan vara en stor fördel för ditt företag om du är ute efter att konkurrera med större konkurrenter med hjälp av ett flerlinjesystem.

Fortsätt läsa för att upptäcka några av de bästa telefon med flera linjer som finns att köpa just nu, deras bästa egenskaper, och hur man väljer den rätta för ditt företag.

Du kan också använda Tech.Co s prisjämförelsetjänst från telia för att få gratis offert anpassade till ditt företags behov. Läs mer om telia och företaget här.

Har Mitt företag behöver en Multi-Line mobil System?

Kraven i ditt företag kommer att variera kraftigt beroende på storleken på ditt företag och branschen du verkar inom. Men de flesta företag dra nytta av att ha en multi-line system på plats. Multi line telefonsystem är fördelaktigt för företag som:

  • Kräver att varje anställd att ha sin egen telefon förlängning med ett direktnummer
  • Vill att alla medarbetare ska ha möjlighet att göra ett externt samtal från sin telefonluren på sitt skrivbord
  • Skulle vilja att förse kunderna med särskilda nummer för att nå vissa avdelningar eller anställda

En viktig faktor för att göra när man väljer den bästa multi line telefonsystem för företag är att komma ihåg det ofta ingen roll hur många rader du har i ditt företag, är det viktig faktor att integrera telefonsystemet med viktiga affärsprocesser. Ett system som är överflödiga eller inte stöder din verksamhet som du vill att det ska kommer inte bara att kosta dig en massa pengar, men det kommer att slösa resurser också, något som ingen företag har råd.

Att arbeta med en särskild telefonlinje systemleverantör med mobilväxel hjälper dig att förstå dina affärsprocesser i detalj och vilken typ av system du skulle ha nytta av.


Fördelarna med en multi line Phone System for Business

Kosta

Med en multi line telefonsystem, kostnaden för samtalen är oftast mycket lägre än en vanlig telefonlinje, det är oftast eftersom många av de multilinjesystem nu arbetar via Internet. Dessutom är telefonnummer värd i molnet så att du inte behöver betala dyra abonnemang och alla systemets hårdvara och underhåll tas om hand av leverantören vilket ger mer tid att fokusera på din verksamhet än att oroa dig en komplex teknisk glitch med telefonsystemet.

Ökad produktivitet

Multi line telefonsystem kan dirigeras snabbt vilket ökar kundnöjdheten och frigör anställdas tid så att de kan arbeta med andra saker.

Professionalism

När ett företag behöver för att växa, kan flera rader läggas till systemet utan att behöva installera en helt ny telefonnätet. Den förmedlar också en högre grad av professionalism som har en dedikerad telefonnummer som kunderna kan kontakta snarare än bara ett mobilnummer.

Funktionalitet

Många multi line system är mycket flexibla tillåter företag att lägga till eller ta bort siffror, integrera röstbrevlåda, ställa in vidarekoppling och mycket mer, som erbjuder ett mycket större utbud av tjänster än en vanlig telefon system.

Samarbete

Om du har en avlägsen lag, kan en multi line telefonsystem förbättra samarbetet och upprätthålla kommunikation. Samtal kan omdirigeras till sina mobiler innebär att samtal inte går obesvarade.

Kundservice

Med hjälp av en multi line telefonsystem ger kunderna förtroende. De kommer att inse att du har en bra uppsättning upp och ett starkt team som är lyhörd för önskemål kundservice. Telefonlinjer kan göra en betydande inverkan på ditt dagliga verksamheten.

Samtal väntar / vidarekoppling

Missa aldrig ett samtal. Om du är upptagen, kan kunderna lämna ett meddelande eller dras genom en utvidgning av en kollega.


Hur gör Multi telefon fungerar?

Som namnet antyder, tar en multi-telefon linjen kommer in i ditt företag, och delar upp den i flera rader, vilket gör att två eller flera telefoner som ska kopplas på en gång via samma anslutning. Resultatet av detta är att det tillåter företag att inrätta ett internt telefonsystem utan att behöva installera nya telefonlinjer till betydande kostnader och besvär. Med en multi-line telefon, det finns inga störningar eller extra pågående kostnad, och de anställda kan var och en med tanke på deras eget anknytningsnummer, samt att kunna plocka upp samtal internt om deras medarbetare att vara otillgänglig.

De introducerar också nya funktioner, till exempel samtalshantering för att svara och direkta samtal till den berörda personen, eller förmågan att ta meddelanden när ingen är tillgänglig.

telefon med flera linjer kan kopplas samman för att skapa ett nätverk med en telefon ansluta till nästa, eller med varje telefon ansluter till varandra via en Internet-anslutning.


Välja den bästa mobilabonnemang företag

När du hanterar ett företag du behöver en mobilabonnemang företag som du kan lita på, och det finns flera faktorer som du bör ta hänsyn till.

Dessa kan vara så enkelt som att få rätt telefonnummer och riktnummer eller lika viktigt som hur mycket det är allt kommer att kosta och om du kommer att kunna ta itu med mer komplicerade affärskrav genom att införliva funktioner som röstbrevlåda, vidarekoppling och nummer visa.

Alla typer av multi line telefonsystem oavsett om det är har en två rader eller fyra linjekapacitet skulle medföra ett antal fördelar för ditt företag eftersom de avsevärt kan förbättra mobilabonnemang företag, stödja dina befintliga processer och är tillräckligt flexibla för att anpassa sig när företaget växer.

Lämna ett svar