Skip to main content

Bästa smartphone 2021: Hitta den bästa telefonen för dig

De bästa smartphones 2019 är svårt att välja mellan. Här är de 10 telefoner kan du köpa idag och vår guide till att plocka det bästa för dig

mobil samsung

Vilken är den bästa smartphone kan du köpa?

Det finns så många bra telefoner att välja mellan i 2019, men som en är kungen av slottet? Finns det ens en vinnare? Det finns ingen val för alla, så kom ihåg den bästa telefonen för dig kanske inte vara nummer ett i vår tabell.
Telefoner finns i alla former, storlekar och priser. Här har vi rangordnas och granskade tio bästa telefoner kan köpas för pengar.

Kolla där det bästa av 2018 som iPhone XR, Huawei Mate 20 Pro och OnePlus 6T har hamnat under – och komma tillbaka när vi lägger till de bästa telefonerna från 2019 när de släpps. Galaxy S10 och Mi 9 är redan där!

Din köpguide för de bästa telefonerna i 2019

När du väljer en telefon bör du överväga dessa saker: byggkvalitet och design, användarvänlighet, funktioner, prestanda och värde.

Generellt sett ett flaggskepp telefon kommer att kosta mellan £ 600 och £ 800 men kan vara över £ 1000 i vissa fall. På kontrakt du tittar på mellan £ 30 och £ 50 per månad i genomsnitt, men du kan spendera en hel del mer om du vill ha en dyr telefon och massor av uppgifter mobilt internet.

Vi tror att köpa en telefon direkt är det bästa värdet, men vi uppskattar du kanske inte att ha råd att göra det. Om du kan, du uppenbarligen behöver ett SIM-kort och planera samt telefonen. Om du inte redan har en, kolla in våra bästa SIM-endast erbjudanden.

Ska du köpa en iPhone eller en Android-telefon?

Det finns mer än en mobiltelefon operativsystem, men egentligen bara två värt att tala om: Android och iOS. Windows-telefoner är fortfarande runt, men endast står för cirka en procent av alla telefoner som säljs, så det är mer meningsfullt att gå med Android eller iPhone.

De allra flesta telefoner i dag kör Android; Pie är den senaste versionen. Medan Apples iOS-plattform har en mycket lägre marknadsandel, utvecklare släppa nästan alltid sina program på iOS så det har en av de bästa app-butiker du hittar.

Om du har en Android-mobil eller och iPhone och vill flytta till den andra typen av telefon, är det ganska lätt att flytta dina kontakter och andra data från den ena till den andra. Vad du kan inte flytta är betalda för program, så håll detta i åtanke om du funderar på en förändring av plattform.

Rätt SIM och billigaste mobilabonnemang med mobil!

En annan sak att tänka på är storleken och formen på SIM krävs för din telefon. Se till att du får en nano-SIM om ett nano-SIM är vad din telefon behöver. Läs mer om billigaste mobilabonnemang med mobil.

För att undvika missförstånd, varje telefon i vår Topp 10 tar en nano-SIM.

Om du får det fel det är lätt lösas – varje nätverk kommer gärna skicka över en annan storlek SIM. SIM-kort tenderar att komma i alla tre storlekar – du helt enkelt hoppar ut det du behöver.

Men det är förutsatt att du får ett nytt SIM-kort, och om du letar efter ett SIM-fri telefon eller olåst telefon du förmodligen redan har ett.

Än viktigare är att se till att om du vill 4G får du en 4G-telefon och SIM.

 

Bästa smartphone med obegränsad surf 2019

Första OnePlus 7 Pro

 • rating :
 • Ord pris: $ 669

Det finns verkligen mycket lite att fel i OnePlus 7 Pro. Displayen, kamera, surf, och kärn specifikationer är i huvudsak all best-in-class – eller tillräckligt nära för att räkna – medan de få genvägar (trådlös laddning, en IP-klass) är lätt förklaras bort med ett pris – med början från £ 649 / $ 669 – som fortfarande undergräver de närmaste jämförbara konkurrenter genom att på något sätt.

Ja, kostar det lite mer än du förmodligen van vid från OnePlus, men det levererar på tillräckligt sina löften att motivera att prishöjningar – och om du inte är övertygad om, är den vanliga OnePlus 7 alltid där (utanför USA åtminstone), på samma ol’ pris OnePlus har slår under det senaste året eller två.

Under ett år som redan har sett både Samsung och Huawei droppe ganska fenomenala flaggskepp har OnePlus ändå lyckats släppa en enhet som bara kan vara telefonen att slå 2019.

Läs vår fulla OnePlus 7 Pro

2. Xiaomi Mi 9

 • rating :
 • RRP: Pris TBC

Djävulskt snabbt, vansinnigt vacker och erbjuda det bästa värdet för pengar som du hittar i någon smartphone, var som helst. Mi 9 är en sprickbildning affär på £ 499, och väl värt att uppgradera från och med Mi 8.

Nytt är en in-display fingeravtryckssensor som standard, Qualcomms senaste Snapdragon 855-processor, 20W trådlös laddning, en större skärm och en trippel-lins kamera som inkluderar en massiv 48Mp lins.

Mi 9 är en av de bästa telefoner i världen, men det kommer vid en mid-range pris. Det är också en av de topprankade kameratelefoner .

Det är tillgängligt direkt från Xiaomi på £ 499, eller på uppdrag av Vodafone . Om du är nöjd att leverera från Kina, GearBest erbjuder en otroligt mycket på £ 361,10, och till detta pris ingen annan telefon kommer ens tillnärmelsevis nära.

Läs vår fulla Xiaomi Mi 9 omdömen

3. Google Pixel 3

 • rating :
 • Ord pris: Från $ 799

Pixel 3 och Pixel 3 XL är de bästa telefonerna du kan köpa just nu, förutsatt att du inte vill ha en iPhone. De enda skillnaderna mellan de båda modellerna är den större skärmen (och hack) och batteriet på XL.

De har den bästa kameran någonsin på en smartphone, bättre än alla konkurrenter i flesta situationer. Båda har den mest premie Google Phone hårdvara hittills bra batteritid, kan ladda trådlöst och är vattentäta.

Skåran kan irritera dig på 3 XL men mindre är det med knappast någon kompromiss. Telefonerna kostar från £ 739 / $ 799 .

Läs hela vårt Google Pixel 3 recension

4. OnePlus 6T

 • rating :
 • RRP: 6 / 128GB $ 549 | 8 / 128GB $ 579 | 8 / 256GB $ 629

Även om det saknar ett hörlursuttag, trådlös laddning och tätskikt är OnePlus 6T fortfarande en av de bästa telefonerna du kan köpa just nu. Det är ganska prissatt, har de bästa specs du kan hoppas på, ser bra ut och har kameror som kan konkurrera med sina konkurrenter.

Glas konstruktion, enastående display och blixtsnabb prestanda startar från £ 499 eller  $ 549 – ett otroligt pris, men du kan hitta Galaxy S9 för ungefär samma nu. De dubbla kameror är en nyans under kvaliteten på Pixel 3, men de flesta kommer inte att bry sig eller meddelande.

Medan dess telefoner har alltid varit utmärkt, OnePlus 6T sitt bästa någonsin, och telefonen som sina små kompromisser slutligen inte någon roll.

Det finns också en fantastisk McLaren Edition med ny färg jobb och 10GB RAM som du kan köpa här .

Läs vår fulla OnePlus 6T recension

5. Samsung Galaxy S10 Plus

 • rating :
 • Ord pris: Från $ 999

Galaxy S10 Plus är den bästa Galaxy telefonen någonsin med enastående kameror, bygga, display och prestanda. Den Exynos versionen låt ned genom sin blott acceptabel batteritid.

Det är också mycket dyrt från £ 899 / $ 999 och lite till, men det är en underbar upplevelse med OneUI s tankeväckande tillägg, slick daglig användning och fler funktioner än du kan kasta en pinne på.

Om du vill spendera £ 100 / $ 100 mindre finns det vanliga Galaxy S10 som har de flesta av samma funktioner, inklusive de tredubbla bakre kameror och enastående skärm. Du kan även gå till S10e , men det är en annan telefon med en mindre skärm, mindre batteri och färre kameror.

Läs vår fulla Samsung Galaxy S10 Plus översyn

6. Huawei P30 Pro

 • rating :
 • RRP: £ 899 (128GB), £ 1099 (512GB)

Huawei P30 Pro bär många likheter med den äldre P20 Pro men också till Mate 20 Pro som sitter under den i det här diagrammet. Huaweis mjukvara lämnar mycket övrigt att önska, men den här telefonen utmärker sig med extra kameror.

Med en fantastisk 10x optisk zoom och enastående i svagt ljus P30 Pro skjuter Huawei ordentligt i konversationen. Batteritiden är också enastående.

Det är samma pris som Galaxy S10 Plus på £ 899 och är inte tillgänglig i USA, men detta är den bästa telefonen Huawei har någonsin gjorts.

Läs vår Huawei P30 Pro

7. Huawei Mate 20 Pro

 • rating :
 • Ord pris: ca $ 750

Det är ett tecken på hur bra Huawei telefoner har blivit att det finns två i vår Top 10. Mate 20 Pro har en stor levande OLED-skärm, särskilt stor batteritid och fantastisk trippel kameror med en smal notch.

Vid  £ 899  det är Huaweis dyraste telefon ännu (även om du kämpar för att köpa den i USA) och förmåner från förbättringar av Huaweis EMUI programvara. AI har också förbättra kameran erfarenhet över P20 Pro, och det tillför 3D ansikte låsa upp och vända trådlös laddning så att den kan ta ut andra telefoner.

Stereohögtalare, vattentäta och 128GB lagringsutrymme för att säkerställa detta är en telefon som kommer att bestå i minst två eller tre års användning.

Läs vår Huawei Mate 20 Pro

8. iPhone XS

 • rating :
 • Ord pris: Från $ 999

Den andra generationen av Apples hack flaggskepp iPhone är en av de dyraste telefonerna i vår lista på £ 999 eller $ 999 , men det är samma som 2017 är nu upphört iPhone X.

OLED display är enastående och funktioner som helt säker Face ID låsa systemet gör den till den mest futuristiska telefon Apple har någonsin gjort. Prestanda är felfri, ungefär som byggkvalitet. Det är förmodligen fortfarande den mest eftertraktade telefonen i världen.

Den är snabb och trådlös laddning kompatibla, men endast levereras med en långsam laddare i rutan. Men förbättrad batteritid och fantastiska dubbla kameror fortfarande göra iPhone XS en no-brainer om du redan älskar iPhone och iOS.

Om du vill ha en större skärm finns det iPhone XS Max .

Läs vår iPhone XS recension

9. Honor View 20

 • rating :
 • RRP: Ej tillgänglig

Med priser som börjar från £ 499 är närmast den Honor Visa 20 s jämförelse OnePlus 6T, men det finns mycket mer att erbjuda här än en 6T imitation.

För en, Visa 20 var den första telefonen att släppa i väster med en punch hål selfie kamera – en liten rund utskärning i hörnet av skärmen, i stället för en skåra faller ner i mitten av skärmen.

Det finns också den första 48MP bakre kamera – en stat som vi oroliga var all marknadsföring hype, men i själva verket levererar i en av de tydligaste kamerorna vi har använt hittills, särskilt när man använder AI-förstärkt Ultra Clarity läge.

Kasta i den fantastiska holografiska bak, flaggskepp processor och långvarig 4,000mAh batteri – att inte tala om en ärlig till god hörlursuttaget i ett flaggskepp – och du har en av 2019 bästa telefoner redan.

10. iPhone XR

 • rating :
 • RRP: 64GB $ 749 | 128GB $ 799 | 256GB $ 899

Detta är den bästa iPhone för de flesta människor just nu, samt vara en av de bästa telefonerna i allmänhet. Vid £ 749 eller $ 749är det också billigare än iPhone XS och flera Android flaggskepp.

Bortsett från en LCD-skärm och endast en kamera det är praktiskt taget lika kapabla som XS med samma A12 processor, trådlös laddning och ansikts ID. Det har fått en större skärm än den vanliga XS också.

3 thoughts to “Bästa smartphone 2021: Hitta den bästa telefonen för dig”

 1. Pingback: Google Pixel 3

Genom att använda sajten accepterar du cookies, våra användarvillkor & integritetspolicy

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng