Bästa studenterbjudanden för skola eller universitet

Vi minns det som om det var igår, en av våra favorit dagar på året – till den stora back-to-school September shoppingtur till WHSmith eller Partners fylla på en ny läderpennfodral, obefläckad uppsättning fineliners och ännu en geometri ange att du kommer att sluta upp med ungefär en gång hela året.

Och om du är iväg till universitetet, du förmodligen redan har utrustas dig med nya sängkläder, köksutrustning och diskbalja – det väsentliga bit av kit för både hålla disken ren och fånga sena kräkas projektiler.

Föga förvånande har mobiltelefoner med rabatt blivit en annan måste ha stapelvara i campus och college hallar. Om du är på marknaden för en ny mobiltelefon affär, har vi valt ut de bästa billiga telefoner som skulle passa en student budget i vår jämförelse verktyg.

Därefter, under det, kommer vi att berätta om rabatter telefonen och erbjudanden tillgängliga för studenter från återförsäljare och nätverk – ett bevis på att det finns mer till NUS kort än att få en extra hamburgare med extra värde måltid.

Bästa billiga telefoner för studenter

Låt oss inse det, är de pengar du får från ditt studielån eller de skift du drar på din lokala Comhem inte riktigt kommer att ge dig en iPhone 8 . Men det betyder inte att du måste sluta med en gammal tegel. Kolla Techradar är praktiskt jämförelse verktyg för att plocka ut ett prisvärt ny telefon.

SIMkort endast erbjudanden

Vi vet att det är trevligt att ha nya saker, men om du är på en budget då ibland måste man nöja sig med gamla prylar och hand-me-downs. Poppar ett nytt SIM-kort i en gammal telefon är ett riktigt kostnadseffektivt sätt att hålla kontakten med dina kompisar och familj.

Om du bege dig till vårt bästa SIM endast behandlar sida, ser du att månads taxor finns tillgängliga från så lite som £ 4 per månad – förmodligen inte mycket mer än du betalar för en pint i dessa dagar på studentkåren bar. Pop att en gammal olåst telefonen eBay eller från vår plocka av de bästa SIM-fri telefoner och du skrattar.

Det bästa studenabonnemanget

Denna artikel innehåller hänvisningar till produkter från ett eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter så som studentabonnemang. För en förklaring av vår reklam policy besöka denna sida .

Mobiltelefoner är ett måste för högskolestudenter överallt. Många studenter börjar lämna sina föräldrars familj plan, men vet inte vart man ska gå för att hitta de bästa erbjudandena som exempelvis comviq. Och det kan vara förvirrande att försöka hitta den bästa mobilen planer på att spara pengar med alla alternativ där ute. 

Mobiltelefon planer är inte billigt. Du har kostnaden för telefonen, den månatliga planen kostnad – och varje företag gör något annat för prissättning. Det kan vara svårt att räkna ut vad som är den bästa mobilen plan. Det är därför vi har brutit ner alla alternativ vi kunde hitta som skulle gynna högskolestudenter.  

Här är vilka faktorer vi letade på när röstning mobiltelefon planer för högskolestudenter:

  • Obegränsad Talk, Text, och Data (eller så nära obegränsad data som möjligt)
  • Månadsavgifter och prissättning
  • Telefon priser
  • täckning alternativ

Data

Vi valde dessa nyckelområden, eftersom studenter använder text och data – en hel del! Det uppskattas att den genomsnittliga högskolestudent använder uppemot 5 GB data per månad. 

Dessutom behöver de rimliga priser för sina planer. De vill också smartphones, men att de inte vill betala $ 100s för de senaste telefonerna. Slutligen studenter reser – de är i skolan för en del av året, hem vid andra tillfällen, och ibland till och med reser över hela landet. Högskolestudenter behöver mobiltelefoner som ger dem täckning överallt.

Slutligen, se till att du kontaktar varje företag och letar efter mobiltelefon rabatter för studenter .

Efter att ha tittat på alla de stora planer och företag där ute, här är den bästa mobilen planer för högskolestudenter.

Läs igenom den nuvarande avgifter och avgift information i samband med de planer som anges, se till att granska villkor och prislista för varje plan innan du ansöker. De ändrar hela tiden och vi försöker hålla denna lista uppdaterad men försäljningen och prissättning förändring.