Bra abonnemang med mobiltelefon för android

Alla fyra stora amerikanska flygbolag erbjuder en obegränsad datatrafik igen. Efter år av att höra hur de inte kunde ge obegränsad data till varje kund och upprätthålla kvaliteten på de tjänster de ville, ny teknik och en mer konkurrenskraftig marknad innebär en 180-graders vändning var i sin ordning och här är vi.

androids

Vi har tidigare skrivit om hur de flesta människor bara behöver inte obegränsad data och abonnemang för sin android, och du bör ha en titt om du har några frågor om hur mycket du ska betala eller hur mycket data du behöver. Men om du är säker på att du behöver all data du kan få varje månad, låt oss titta på vilket företag du ska ge ditt företag. Vi börjar med en snabb titt på vad varje företag har att erbjuda och vad det kommer att kosta dig.

Leverantörer av abonnemang för mobil android

Det finns några saker gemensamt med alla fyra transportörer: De angivna priserna i alla annonser är för kunder som använder AutoPay för sin faktura varje månad. Varje bärare kan bromsa dina datahastigheter ner när du har använt ett visst belopp, och att antalet varierar från bärare till bärare som vi har beskrivit ovan. Dessutom medan kartor täckning gör ett bra jobb på att reflektera en nätverkets prestanda i ett område, ingen bärare faktiskt garanterar stark tjänst där du bor. Gör din due diligence, förstå vad en täckningskarta säger till dig och göra ditt beslut därifrån.

T-Mobile erbjuder det bästa obegränsad planen i Sverige

Sammantaget har T-Mobile bästa obegränsad plan du kan köpa. Vi ansåg priset, täckning, och har lika och medan vi inte kan säga T-Mobile kommer att fungera för alla, det är där du ska titta först. Här är hur vi nått beslutet.

Vilka företag som erbjuder billigaste mobilabonnemang med mobil?

Att ha en billig cell telefonräkning är inte så bra om telefonen inte fungerar där du behöver det ska fungera. Det finns fortfarande vissa delar av USA där T-Mobile har ingen täckning alls, men vi måste ge Un-Carrier kredit för riktigt bygga upp sitt nätverk över hela USA under åren. Särskilt på landsbygden har ännu mindre täckning av T-Mobile jämfört med Verizon, men 2015-2019, T-Mobiles förbättrats mycket i dessa delar av landet. Läs mer på billigastemobilabonnemang.nu/med-mobil/.

Hur mycket är din månatliga skatter och avgifter kommer att bli?

På vissa ställen, kommer dessa extra avgifter lägga upp. När du lägger till uppåt på $ 30 (eller fler) till varje månads räkning, T-Mobile bunta dem i planen priset kan göra en skillnad. Sprint fortfarande har den lägsta prislistan, men när du lägger till alla tillsynsavgifter och skatter, kommer det sannolikt att vara ungefär samma (om inte mer) jämfört med T-Mobiles jämförbara planer.

Vilka andra funktioner kommer med tjänsten?

Förutom din obegränsad samtalstid, text och data med T-Mobile ONE din plan kommer också med text och data i över 210+ länder, obegränsad mobil hotspot, gratis under flygning textning + 1 timme av uppgifter om de flesta amerikanska flygningar, och en fri Netflix prenumeration (en del av dessa kan uppgraderas ytterligare med T-Mobile ONE Plus). Alla amerikanska flygbolag bunt funktioner som denna, med Sprint är en av de ledande inom detta område genom att inkludera Hulu, Amazon Prime, och upp till en jättestor 100 GB 4G LTE hotspot användning. Men när de staplas upp med allt annat som T-Mobile erbjudanden (och det faktum att en TV streamingtjänst av något slag är planerad att släppas senare i år), tror vi de flesta människor kommer att vara ganska nöjd med vad som finns på bordet.

Resultat

Den bästa nyheten är att allt här kan ändras när som helst! Eftersom marknaden har blivit så konkurrenskraftiga för obegränsad data, kommer företagen ständigt justera priser och funktioner. När ett företag gör ett drag resten kommer snart att följa med sin egen nya prissättning eller andra erbjudanden.

Lämna ett svar