Cellulära och data planer för Sverige

Cellular erbjuder utomlands ett brett utbud av lösningar för resenärer till Sverige som behöver hålla kontakten eller har tillgång till Internet. De flesta operatörer, såsom Hallon abonnemang & T, Vimla, Sprint och andra erbjuder några lösningar till höga priser. Till exempel, om du behöver använda datorn eller surfplatta, de flesta flygbolag erbjuder inte denna möjlighet till varje pris. Sedan 2002 Cellular utomlands har gett mobil och datatjänst för de utomeuropeiska resenären och vi har lösningar för praktiskt taget alla kommunikations behov för resenärer till Sverige.

simkort med roaming

Hyr en telefon med billig mobilabonnemang

Vi har flera mobiltelefon hyra alternativ för Sverige, inklusive smartphones och iPhone med billig mobilabonnemang. Men om du bara behöver ringa och ta emot telefonsamtal, vi kan också ge dig en grundläggande, lätt att använda mobiltelefon med abonnemang som utformats speciellt för detta ändamål. Om du föredrar att köpa en mobiltelefon som är billig, har vi flera mobiltelefoner tillgängliga avsedda att användas utomlands.

E-SIM-kort för Sverige

Om din nuvarande mobiltelefon är olåst, kan du överväga att bara köpa en mobiltelefon och sätta in den på din telefon. Vi har två SIM-kort som finns, ett data endast SIM-kort samt ett SIM/kontantkort som gör det möjligt att ringa och ta emot telefonsamtal, texter samt ger dig dataanslutning. Läs mer om kontantkort här.

Hur mycket är i SIM-kortet?

The Talk Abroad Travel SIM är gratis. Men eftersom den kommer med ingen kredit, måste du lägga till minst en $ 29 ladda kupong och / eller data bunt per varje SIM du beställer för att SIM-kortet för att fungera. Vi kan inte skicka ett SIM-kort utan kredit.

Kommer det att fungera i min telefon?

Om du äger en olåst telefon (alla Verizon smartphones är låst för de första 60 dagarna och sedan automatiskt upplåst och telefon köpte via Apple komma olåst) eller kan få din AT & T, Sprint eller T-Mobile, eller någon annan, mobiltelefon olåst, kan du helt enkelt i vårt samtal utomlands Travel SIM i telefonen. Praktiskt taget alla telefoner har banden som krävs för internationellt bruk.

The Talk Abroad Travel SIM är en 3-1 SIM som är kompatibel med alla SIM-kort storlek telefonen kräver. Oavsett om du är en frekvent affärsresenär eller en turist som söker en pålitlig och prisvärd internationell roaming lösning Talk Abroad Travel SIM kommer att täcka dig i över 200 länder .. Du kan använda den i USA eller Kanada så länge du har GSM-täckning.

Vilka är de priser?

Ring och text varierar från land till land och från destination till destination. Det enda undantaget är textmeddelanden, som alltid är gratis att ta emot hela världen. Se till per minut & Data Calculator nedan för samtal, data och texthastigheter. Om du planerar att använda data, rekommenderar vi att köpa ett datapaket för rabatterade datahastigheter. Data buntar är bra för 30 dagar och är ett utmärkt sätt att få höghastighetsdata till överkomliga priser. Observera att data buntar är inte tillgängliga i alla länder.

Mobile Hotspot för Sverige med obegränsad surf

En mobil hotspot är en kompakt enhet som ger din egen personliga Wi Fi-hotspot. Slå bara på din smartphone eller surfplatta – eller vad andra Wi Fi-aktiverad enhet du har – och du kommer att ha omedelbar och obegränsad tillgång till internet och surf. Flera användare kan även använda den här enheten samtidigt så länge du ge dem lösenord.

International Mobile 4G LTE WiFi Hotspot Rental

Vår internationella mobil hotspot hyra arbetar i mer än 70 länder omfattar hela Europa, Australien och Nya Zeeland samt flera destinationer i Latinamerika och Centralamerika. Wi Fi-hotspot hyra erbjuder nästan obegränsade 4G LTE-data för resenärer. Du kan använda den i en destination eller ströva sömlöst från ett land till ett annat, vilket är särskilt viktigt i Europa så många resenärer tenderar att besöka flera europeiska städer under sin resa.

Den mobila hotspot är en bärbar enhet ungefär lika stor som en liten mobiltelefon som sänder din egen säker Wi Fi-hotspot med blixtrande snabb LTE / 4G-anslutning (om sådan finns, annars 3G). Du kan använda en Wi-Fi hotspot med någon Wi Fi-aktiverad enhet, inklusive mobiltelefoner (även de låst till en specifik bärare), tabletter, datorer och andra enheter med Wi-Fi. Upp till 10 enheter kan anslutas samtidigt gör detta ideal för en person eller ens grupper av människor.

Roamingen

Den mobila Hotspot Rental är mycket lätt att använda och eliminerar behovet av att få roaming och data planer med din operatör som ofta inte finns för många enheter (som din iPad) och är dyra och erbjuder mycket lite data och / eller erbjuda långsamma data. Den mobila hotspot använder tre, en av de snabbast växande flygbolag i Europa. Även täckningen är aldrig möjligt 100% av tiden på alla platser, är tre 4G och 3G-täckning omfattande.

Observera att om din resa är mer än 2 veckor eller om du är en frekvent internationella resenärer, är det billigare att köpa en internationell Mobile Hotspot .

Fördelarna med att hyra en mobil hotspot

Det finns många fördelar med att hyra en mobil hotspot. De främsta fördelarna är bekvämligheten och besparingarna. Att ha en egen mobil hotspot kan du ansluta till Internet var som helst, när som helst med alla enheter eller ens flera enheter samtidigt. Du kan använda användbara resor apps som Google Maps, resa Advisor, Skype, WhatsApp plus du kan kontrollera din e-post och surfa på webben när och var du vill. Till skillnad från gratis Wi-Fi, har du en säker internetuppkoppling. Det sista du vill ha hända dig är att ha ditt kreditkort eller bankkonton hackade medan du är ute och reser. Med en mobil hotspot, behöver du inte att räkna ut roamingavgifter som din nuvarande operatörsavgifter i Europa. Helt enkelt stänga av dataroaming på enheten slå på Wi-Fi, ange lösenordet på baksidan av enheten och du är redo att gå. Du kan även ringa om du använder en app som WhatsApp eller Skype.

Lämna ett svar