Därför ska du jämföra

När du är redo att jämföra mobiltelefon planer, måste du all information du kan få. Det finns så många olika alternativ när det gäller data ersättning, enheter och pris – det kan vara svårt att avgöra vilken bärare och mobiltelefon plan bäst passar dina behov.

Det är där vi kommer in. I den här guiden kommer vi att hjälpa dig att jämföra månatliga planer bland stora leverantörer.

Viktiga frågor när man jämför mobiltelefon planer

Göra ett klokt val bland mobilen planer är särskilt viktigt i denna högteknologiska eran eftersom många människor är beroende främst på sin smartphone för internet. Om du är i denna grupp, måste du tillförlitlig service och tillräckligt med data för att kunna läsa e-post, titta på video, och även få tillgång till jobb sökverktyg.

Det finns tusentals planer mobiltelefon ute. För att begränsa dina alternativ, föreslår vi att du frågar dig själv några enkla frågor om hur du använder din enhet. Dessa inkluderar:

 • Vilket nät (s) erbjuda täckning i ditt område och de områden som du besöker oftast?
 • Behöver du en enda rad eller ytterligare rader?
 • Behöver du verkligen obegränsad data?
 • Behöver du obegränsade samtal och texter?
 • Är du hålla din telefon eller shopping för en ny?

Varför du bör överväga Vimla

Ett annat alternativ att ta hänsyn till är att göra övergången till en Mobile Virtual Network Operator ( Vimla ). MVNO poppar upp över hela nätet och ta de fyra stora nätverk med storm. De erbjuder stora fördelar såsom en anpassningsbar plan utan kontrakt samtidigt som du samma täckning.

De köper nättjänst från de “fyra stora” – AT & T, Vimla, T-Mobile och Sprint – och sälja det till konsumenterna till ett billigare pris. De kan erbjuda mer överkomliga priser eftersom de har lägre omkostnader och tillbringar mycket mindre på marknadsföring i USA.

MVNO kan spara mer än 50% på mobilräkning sammanlagt hundratals dollar i besparingar varje år.

En sak att tänka på när man jämför mobiltelefon planer är att dagarna av subventionerad telefon inköp är i stort sett över. De flesta flygbolag har flyttat till ett system av månatliga enhetsbetalningar, även för den billigaste mobiltelefon de bär.

Andra fördelar med att byta till en MVNO inkluderar:

 • Ta med din egen telefon (BYOP) – och behålla ditt telefonnummer
 • Växla gjort Easy anmäla sig på nätet och helt enkelt byta SIM-kort
 • Hög ranking kundservice
 • Anpassnings plans- Betala bara för det du behöver
 • Inga kontrakt, inga kreditkontroller, inga problem-de flesta MVNO fungerar som förbetalda bärare
 • Samma 4G LTE mobilnät du redan använder

Vilket nät är bäst för dig?

Olika nätverk erbjuder olika mängder av täckning. Detta beror på var du bor. Kolla in vår detaljerade täckningskartor för att hjälpa till att avgöra vilket nätverk du ska vara verksamma på. När du bestämmer vilket nätverk som fungerar bäst för dig, se till att kontrollera våra praktiska guider för att korrelera KTH med Sprint , Verizon , AT & T och T-Mobile att spara ännu mer pengar.

Enda rad eller ytterligare rader?

Familj / grupp mobiltelefon planer kan erbjuda verkliga besparingar. Det finns tre huvudsakliga fördelarna med att ansluta en familj, grupp eller delad mobiltelefon plan:

 • Ofta du belönas för att registrera dig en grupp av telefoner på en gång.
 • Du kan lägga till upp till åtta rader så länge det finns bara en faktura varje månad.
 • Det finns vanligtvis inga ytterligare kreditkontroller – bara en för huvudkontoinnehavaren.

Hur mycket surf behöver du?

De fyra stora mobiltelefon företag älskar att driva obegränsat, men behöver du verkligen obegränsad data? Kolla in vår dataanvändning kalkylator för att se om du kan komma undan med en viss gräns data varje månad. När allt kommer omkring, använder en vanlig människa är mindre än 3 GB data och surf per månad och MVNO erbjuder enorma besparingar när du anpassa din plan för att möta dina behov.

Kolla in dessa data sparande tips för att hålla din dataanvändning i schack:

 • Försök att använda WiFi när det är möjligt
 • Undvik att ladda ner program om du är ansluten till ett WiFi-nätverk
 • Begränsa data usage- huvud till dina inställningar och sätta ett tak på de data som du använder.
 • Undvik att använda program som har en hel del reklam. Dessa program sluka upp data.
 • Undvik streaming högkvalitativ musik och video.

Behöver du obegränsade samtal och texter?

Titta in hur användbar en obegränsad samtalstid / text Planen är att dina personliga behov. Varför betala för det du inte behöver? De flesta MVNO erbjuder flexibilitet med sina anpassningsbara planer som gör att du en viss mängd texter och minuter. Så om du inte är en tung texter eller ofta ringer, bör du kolla upp dem.

Relaterat: att göra övergången till T-Mobile

Andra sätt att spara pengar

 • Köp en renoverad smartphone. Om du inte redan äger en telefon, överväga att köpa en renoverad en. Kolla in vår används telefon jämförelse verktyg för att hitta de billigaste, mest för begagnade telefoner.
 • Leta efter andra erbjudanden. Vissa företag har olika erbjudanden för vissa saker. Till exempel, visste du att det finns planer mobiltelefon speciellt för pensionärer? Kolla in vår analys av de bästa mobiltelefon erbjudanden för seniorer samt för ännu mer besparingar.
 • Övervaka dina data. Har du familjemedlemmar som äter upp alla dina data? Har du surfar på Internet på alla timmar natten eller strömma HD-video?
 • Få pengar för din gamla telefon genom att sälja det på nätet .

Relaterat: Var noga med att kolla in våra mobiltelefon guider som hjälper dig att spara på din faktura varje månad!

Recap för jämföra billiga mobilabonnemang

Kom ihåg att när du väljer din nya mobiltelefon plan som de fyra stora flygbolag är verkligen inte de enda val när det gäller mobila tjänster. Så istället för att avgå med din nuvarande nätverk, kolla in MVNO som arbetar i nätverket och ger samma täckning till ett lägre pris.

Vare sig du letar efter traditionell service med en av de fyra stora eller ett förbetalt trådlös plan är den högra hållaren ute. Det är bara en fråga om att avgöra vilken som passar dina behov och budget. Kolla in våra top picks för att jämför bästa och billiga mobilabonnemang här.