De bästa mobilabonnemangen för studenter

New School år, nya sätt att spara

Oavsett om du är en 18-årig rubrik till college eller en förälder skicka din tonåring till gymnasiet, kan alla detaljer i att plocka en trådlös bärare och smartphone planen verkar onödigt komplicerat. Men bärare vet att på väg tillbaka till skolan i höst är bästa sändningstid för tonåringar och föräldrar att omvärdera mobil planer, och de verkligen vill ha din verksamhet.

Det finns tre alternativ när det gäller att plocka det bästa mobiltelefon planen som student eller en elev: en förbetald plan från en budget trådlösa bärare , en post-paid individuell plan från en av de fyra stora flygbolag, eller lägga till en rad till en familj plan för att minska kostnaderna för alla.

Familj planer gång tvingade alla på planen för att dela från ett begränsat hink med data, men bärare fokuserar nu på obegränsad data planer. Det betyder att alla på planen blir obegränsad data – men din hastighet skulle kunna bromsa om du går över en viss summa under en månad – och som ofta gör dem det bästa valet om en data hungriga studenten att gå din mobiltelefon plan. Studenter kommer det enbart kan få sin egen obegränsad datatrafik eller välja en billigare, mindre uppgifter hink, beroende på hur ofta de använder telefonen.

Här är de bästa elev mobiltelefon planer du kan registrera dig för just nu.

Vilka är de bästa abonnemanget – Mobilabonnemang student?

Om du är ute efter att spara pengar på din månatliga mobilräkning, väljer förbetalda trådlösa tjänster kan vara vägen att gå, särskilt som bärare erbjuda ett bredare utbud av telefoner till mobilabonnemang student. Med förbetalda planer, betalar du i förväg i stället för i slutet av varje faktureringsperiod. Förbetalda planer låter dig få trådlösa tjänster utan en kreditkontroll och du är inte bunden till något kontrakt.

Utmaningen är att det finns en hel del förutbetalda bärare – inklusive många du förmodligen aldrig hört talas om – pracka mycket planer. Men vi har skära igenom bruset för att hitta bästa förbetalda alternativ bland bästa planer mobiltelefon .

Normalt rekommenderar vi Metro från T-Mobile – en omdöpta version av MetroPCS – och rabatt operatörens 10GB LTE dataabonnemang för 40 $ per månad är fortfarande ett bra sätt att skaffa dig en hel del data medan du njuter av fördelarna med T-Mobiles hög- utför cellulära nätverket. Men Verizon närvarande fördubbla storleken på dess $ 45 per månad plan för att 16 GB data, och det är svårt att bortse från, åtminstone tills det erbjudandet försvinner.

Metro erbjuder fortfarande den bästa obegränsat plan för kontantkortskunder. Bärarens $ 50 och $ 60 obegränsade möjligheter matcha Boost Mobile på pris, men du får ett bättre nätverk med Metro plus andra förmåner som Google One lagring. (Boost obegränsade planer ger dig mer hotspot data, om det är något viktigt för dina behov.

Hur vi plockat det bästa förbetalda planer

Du har ett stort antal valmöjligheter när det gäller att förutbetalda och rabattbärare. För att förenkla saker, vi delat planer i olika kategorier. Först tittade vi på de bästa övergripande planer använda 3GB som den idealiska mängd data en genomsnittlig användare skulle behöva varje månad. Eftersom ett växande antal av rabatterade flygbolag erbjuder nu obegränsad data, plockade vi också den bästa planen för människor som vill minst antal begränsningar på sina månatliga mobiltelefon plan.

MER: Förutbetalda vs abonnemang Phone Service: Vad är bättre för dig?

Dessutom bestämde vi vilken bärare erbjuder den mest attraktiva priser för familjer som behöver flera rader data. I alla dessa kategorier tog vi nätverkets prestanda, inklusive vår egen 4G testning , beaktas.

Eftersom vissa trådlösa kunder vill ha en ännu lägre månatliga faktura, breddade vi vårt sökande till att omfatta ytterligare rabatt bärare, som gör att du kan mixa och matcha mängden prata minuter, text och data du har i din månatliga faktura. Vi plockade den bästa planen för mindre än $ 30 som hade den mest attraktiva kombinationen av service och pris.