De bästa mobilerna för seniorer och pensionärer

Alla måste vara ansluten. Seniorer, som kan isoleras från sina familjer eller har särskilda behov hälsa, bör inte lämnas ut. Medan smartphone industrin i stort, inte tänka på de särskilda behoven hos äldre marknaden om man är uppmärksam kan du hitta bärare, telefoner och tjänster som är skräddarsydda för folk som föredrar en strömlinjeformad, lätt -Använd, enkel telefon erfarenhet.

pensionär och senior

Pensionär och senior

Att vara en pensionär, i detta fall, inte handlar om kronologisk ålder. Det handlar om en uppsättning preferenser, fakulteter, och i vissa fall, livsstil. De i “senior marknaden” kan ha minskande syn och hörsel, kanske inte känner för att hålla jämna steg med de senaste tech funktioner ellerkanskepå en begränsad inkomst. Det finns 95-åringar med laser skarp syn som hellre bara bläddra vår lista över bästa mobiltelefoner totalt , och det finns 50-åringar som kan dra nytta av de telefoner som vi fört fram här.

Vår lista innehåller några röst telefoner, några generella smartphones och en smartphone med ett fysiskt tangentbord. BlackBerry KEY2, Galaxy Note 9, iPhone XR, Moto E5 Plus och Snapfon är alla tillgängliga olåst , så att de kan kopplas ihop med alla kompatibla bärare; de andra är vanligtvis säljs i operatörsspecifika versioner.

Billigaste senior och pensionär specifika mobilabonnemang

Två mobiloperatörer specialiserade på ledande marknaden: GreatCall, som marknadsför sina billigaste mobilabonnemang pensionär som Jitterbug och Consumer Cellular. GreatCall använder Verizon nätverk och Consumer Cellular använder AT & T och T-Mobile nätverk. Av de två, har GreatCall mer specialiserade funktioner för dem som behöver hälsokontroll: ett snabbt svar knapp 24/7 tillgång till sjuksköterskor och anslutna enheter medicinsk varning.

GreatCall s Jitterbug Flip är ett enkelt (ännu fast) flip-telefon som för närvarande fungerar på Verizons 3G nätverk, och kommer att få en uppgradering av programvara för att göra samtal på Verizons 4G LTE-nätverk när 3G-nätet stängs i slutet av 2019. GreatCall också säljer en förenklad smartphone, men vi verkligen föredrar Flip.

Doro

Consumer Cellular har en marknadsföringsarrangemang med AARP och erbjuder inte specialiserade tjänster, men har fått höga betyg i det förflutna för kundservice. Transportören har vunnit våra Readers’ Choice fyra år i rad, till stor del på styrkan i sin kundservice rating. Bolagets Doro 7050 är en framtidssäker, 4G röst telefon som blir utmärkt täckning och dess Moto E5 Plus är en prisvärd smartphone med utmärkt batteritid. (Vår relativt låga betyg för E5 Plus är baserad på dess höga priset när vi först över det, det kostar bara $ 150 på Consumer Cellular, vilket gör det ett bättre värde.)

Consumer Cellular erbjuder också våra två high-end smartphone val: Samsung Galaxy Note 9 och Apple iPhone XR. I båda fallen, plockade vi telefoner med stora skärmar och fasta samtalskvalitet, så att du inte behöver kisa för att använda dem.

Senior telefoner på standardbärare

Många pensionärer vill ha röst bara enheter och de stora mobiloperatörer fortfarande bär med sig några enkla telefoner. Du måste vara smart om vilken enkla telefoner du plocka upp, men på grund av stora förändringar som kommer i operatörers nät. Alla fyra av de stora flygbolag har fokuserat sin energi på att bygga 4G LTE-nät. Även om de har förbundit sig att behålla sina befintliga nät fram till åtminstone 2019, är det smarta valet att gå med en röst telefon som stödjer röst över 4G LTE. Det finns andra fördelar, liksom. 4G LTE grundläggande telefoner har ofta HD Voice, eller hög kvalitet röstsamtal, när du ringer andra människor i samma nätverk (eller mellan Verizon och AT & T). Dessa högre kvalitet samtal kan vara lättare på gamla öron.

Seniorer söker smartphones kanske föredrar stora, prisvärda enheter med lägre upplösning skärmar, så ikoner och touch mål är större och lättare att slå. Där vi gillar Moto E5 serien, som finns i olika former på olika bärare. Dessa telefoner alla har stora skärmar, överkomliga priser och solid batteritid.

Galaxy s9

Samsung telefoner har också ett enkelt läge med färre uppenbara alternativ, som är tillgänglig på telefoner från låg kostnad J3 upp till high-end Galaxy S9 och not 9.Anteckningen9 är den största modellen Samsung har att erbjuda, och folk som fortfarande minns med hjälp av papper och penna kommer att njuta av anteckningar med sin S Stylus. Samsung smartphones finns på varje större bärare.

Förutbetalda Bärare för ledande telefoner – och hjälp!

Seniorer på fasta inkomster kanske vill ta en titt berättelse på det bästa billiga mobiltelefon planer Du hörde aldrig av , som har en hel del billiga virtuella bärare-förbetalda bärare som använder de stora transportörerna nätverk, men tenderar att ta ut en hel del mindre per månad för grundläggande service än de stora transportörerna gör. Om du letar efter begränsade, röst bara planer, kan du få dem på en rad bärare nätverk för runt $ 10 per månad. Bra hjälp för pensionärer som inte hör eller kan.

Dessa planer kräver vanligtvis att du tar din egen olåst, kompatibel telefon. Det kan innebära att köpa en begagnad telefon från eBay, till exempel. Vår favorit nya, olåst röst telefon är Snapfon ezTWO 3G, som fungerar på transportörer som använder AT & T 3G-nät. Den Snapfon har stora knappar och enhögtalare. Det är billigt och det kan lätt växla mellan transportörer som använder AT & T-nätet som Red Pocket, Straight Talk och Consumer Cellular.

Lämna ett svar