De bästa obegränsad uppläggen för surf just nu

Den bästa obegränsad data plan är definitivt något som du bör titta på. Oavsett om du ständigt använder telefonen för att hålla kontakten genom text, samtal och täta videochattar eller du strömmande hela dataserie och dela med en handfull andra enheter via ett Wi-Fi-hotspot, behöver du inte vill plötsligt blir avskurna på grund av en data cap.

Obegränsad surf och data

Och eftersom bärare stora och små ständigt förändras vad de erbjuder och hur mycket det kommer att kosta dig, kan det vara svårt att avgöra vem som verkligen har den bästa planen och som bara verkar ha en bra. Det hela blir ännu murkier när man måste ta hänsyn till allt det finstilta i samband med obegränsad surf som även Telia erbjuder, liksom vilka tjänster har begränsade hastigheter, och om du får reducerade hastigheter efter en viss nivå av användning. Det finns fortfarande gott om planer som använder ordet “obegränsad” när det finns en tydlig gräns för hög hastighet, LTE data.

Lyckligtvis kan du räkna med att vi ska bidra till att klargöra vad de bästa data planer faktiskt erbjuder. Om du är på marknaden för en ny mobil planen, vi har dig täckt.

Operatörerna 2019

Från ett stort antal små MVNO bärare till allt från AT & T, Verizon, T-Mobile och Sprint har vi sorterade igenom alla obegränsad data planer som erbjuds i USA 2019. De bästa obegränsad data planer kommer att kombinera obegränsade data med alla snacket och textning du kan drömma om varje månad. Men de som verkligen sticker ut kommer inte sakta ner dig för ingenting, inte betalt för mycket, och supportfunktioner som mobil hotspot.

Vi vill bespara dig besväret att behöva räkna ut vad en bärare faktiskt erbjuder. Vi vet hur ansträngande allt det finstilta kan vara på ögonen.

Så efter slakt genom alla obegränsad data planer som erbjuds, har vi minskat ner resultaten genom att skära ut bärare som majorly stryper dina datahastigheter vid en viss punkt. Detta innebär endast bärare som förlitar sig på att strypa att ta itu med överbelastning på nätet har gjort det genom. Allt annat misslyckas att passa vår definition av ordet ”obegränsad som inte alltid är det”.

Data och bredband

Vi har också fokuserat enbart på basen tier av obegränsad data planer för enskilda kunder: inga familjeplaner gör det verka som en bärare har en bra affär, när i själva verket du behöver tre fler människor att registrera sig med dig; bara den lägsta kostnaden plan som erbjuder obegränsad data, tal och text. Detta innebär erbjudanden på telefoner och värdet av extra förmåner som gratis Netflix eller HBO inte räknas in i ranking av tex bredband.

Nu när vi har rensat upp hur vi plockade, låt oss gå rakt på rankingen.

Lämna ett svar