Den perfekta telefonen med abonnemang för ditt barn

Om du letar efter en telefon för ditt barn, du vill ha något billigt och robust. Dessa är våra top picks för barn i 2019

Välja den bästa telefonen för ditt barn är inte riktigt så enkelt som man kan förvänta sig. Med alla möjliga olika telefoner att välja mellan, alla med vilt varierande priser, plocka ut rätt telefon som passar barnens behov är ingen lätt uppgift.

Men om du har bestämt att det är dags för ditt barn att ha sin första telefon, har vi samlat en lista över de bästa telefoner för dina små för att göra ditt beslut lättare, tillsammans med en köpguide för att hjälpa dig att göra rätt beslut.

Nedan hittar du en lista över de smartphones som vi tror nå den perfekta balansen av värde, användarvänlighet och ett robust bygga, så du bör hitta något här som passar dina behov. Denna sida är också uppdateras regelbundet med de senaste och bästa telefonerna, så titta in snart om inget passar räkningen helt ännu.

Hur man väljer de bästa mobilabonnemang barn

Vad är det bästa taxa för din tonåring?

Det spelar egentligen ingen roll hur gammal du är, det är ganska lätt att stapla upp en stor faktura utan att inse. Det enklaste sättet att hålla koll på kostnaderna är med ett mobilabonnemang barn taxa, i stället för ett kontrakt telefon.

Men om du är angelägen om att få din tonåring på ett kontrakt, så se till att du väljer en som caps den mängd data som de använder. De bästa som vi hittade närvarande finns på marknaden är från Tesco Mobile, iD Mobile och BT Mobile. Alla dessa nät innebär att du aldrig möter chocken av en massiv faktura från tonåring snapchat upptåg.

Du behöver inte en dyr telefon

Oavsett vad ditt barn säger, behöver du inte spendera hundratals pounds på den senaste smartphone. De flesta budget telefoner nuförtiden göra jobbet ganska bra, och det finns några utmärkta telefon plockar som du kanske inte har tänkt. Du skulle bli förvånad över vad du kan få från den låga änden av spektrumet och din bank skulle sannolikt uppskatta det också.

Vad är ditt barns telefon krav?

Naturligtvis mycket av din köpbeslut beror på vad ditt barn kommer att använda telefonen för. Är de i hopp om att få snäpp glad och gör sin första språng på sociala medier, eller är det bara används som en telefon för nödsituationer när man går till / från skolan? Oavsett kravet har vi lagt de allra bästa i vår lista nedan. Läs mer i denna guide.

1. Motorola Moto G7 Effekt: Den bästa telefonen för äldre barn

Vår nuvarande budget telefon kung är Moto G7 Ström också den bästa smartphone kan du köpa för dina barn. Knappast göra en buckla i din bank erbjuder G7 Ström den bästa kameran för priset, med bra prestanda, fantastiska 18: 9-skärm och en monstruös batteritid. Det finns helt enkelt inget bättre till detta pris.

2. Nokia 3310: Den bästa grundläggande telefon för små barn

Om du är ute efter något grundläggande för barnen, kanske som en första telefon eller något som ska användas som en nödsituation uppringare, se längre än Nokia 3310. Det är inte en smartphone, så det inte har alla de finare Android eller iOS-appar, men det gör jobbet bra för grundläggande uppgifter såsom samtal och textmeddelanden. En extra bonus är att det är också mycket välbyggd, så det borde stå emot enstaka droppe mer än de flesta.

3. Alcatel 3V: En anständig budget smartphone

En annan utmärkt budget telefon, Alcatel 3V gör ett bra jobb som en Android-enhet entry-level. Alcatel mest senaste fynd telefon är proppfull med några fantastiska funktioner, till exempel en fingeravtrycksläsare och ansikte upplåsning, en härlig utseende 6in display och en extra-special med dubbla kameraarrangemang på baksidan av telefonen. Dess batteritid kanske inte är det bästa på denna lista, men Alcatel 3V är fortfarande en solid alternativ.

4. Apple iPhone SE: Den billigaste Apples telefon

Låt oss inse det, ditt barn vill förmodligen en iPhone och apple. Istället för forking ut fyra siffror för den senaste modellen, rekommenderar vi att plocka upp iPhone SE – en pint-sized Apples telefon som kostar jordnötter i jämförelse. Visst, är iPhone SE den dyraste telefon på denna lista, men om du är villig att spendera lite mer, kommer du att belönas med en utmärkt skärm, bra batteritid och en superb kamera.

5. Motorola Moto E5 Plus: Den bästa batteritid

När det kommer till en långvarig telefon för dina barn, det finns helt enkelt inget bättre än Moto E5 Plus. Utrustad med en massiv 5,000mAh batteri bör E5 Plus enkelt pågå en hel dag på en enda laddning, även med de udda få Fortnite spelsessioner kastas i för bra åtgärd.

Lämna ett svar