Det bästa mobilabonnemanget för studenter i USA

Att vara student i USA istället för i Sverige innebär att budgeten ditt mellannamn. Vad bättre ställe att börja än med din mobiltelefon plan? Du vill nog minuter, massor av textning och en dataplan som inte kommer att sluta.

När du är på jakt efter elev besparingar , är din mobiltelefon plan ett bra ställe att börja. Här är mina fyra favorit mobiltelefon planer för studenter. (Läs mer om internationella abonnemang och lösningar här.)

Vind Mobil: My Favorite

Wind Mobile är nyare till den trådlösa scenen men det är definitivt vinnaren för pris, värde och täckning. Sedan starten 2009 har Wind vuxit exponentiellt och täckningen är nu bättre än någonsin. Även om de inte har alla klockor och visselpipor som de tre stora mobila företag har, liksom framkant iPhone teknik, de är rätt plats att leta efter en student cell på en budget.

Här är en plan som kan ge dig allt du letar efter:

Plan namn: Smartphone Plan 35
Pris: $ 35 / månad
Dag minuter: Obegränsad
kväll minuter: Obegränsat
textmeddelanden: Obegränsad
data plan: 2 GB
Aktiveringsavgift: 0 $

Mobilicity: Pretty Cool

Mobilicity är en annan nyare spelare till telekommunikationsspelplan och som Wind Mobile, är det en bra rabatt alternativ till Rogers, Telus och Bell. De har fortfarande några kinks att träna med nätverks döda fläckar och täckning, men du får big bang för dina pengar när du registrerar med dem. Så länge du kan leva med några av de små glapp, kommer detta elev vänliga alternativ har du prata och spara på nolltid:

Här är ner och smutsiga:

Plan namn: Obegränsad Plus
Pris: $ 35 / månad (plus $ 5 ljus uppgifter avgift)
Dag Minuter: Obegränsad (Region / Kanada bred)
Kvälls minuter: Obegränsad (Region / Kanada bred)
Textmeddelanden: Obegränsad (Nordamerika)
data plan: Ljusdata (e-post, sociala program, IM apps)
Aktiveringsavgift: 0 $

Fido: Not too bad

Mobiltelefon plan för studenter att börja se förmåner allvarligt avhopp när du lämnar sfären av rabatterade mobiloperatörer. Fido Solutions ägs av Rogers Communications och erbjuder bra täckning, men är bara so-so erbjudanden på sina telefoner och planer.

Här är ett exempel:

Plan namn: Fido Pulse Plan 300
Pris: $ 50 månad / $ 35 om du tar med din egen telefon
dag minuter: 300 Canada gemensamma minuter
Afton Minutes: Obegränsad efter 17:00 och helger.
Textmeddelanden: Obegränsad
data plan: 300 MB
aktiveringsavgift: $ 35

Koodo: Det har fått varorna

Koodo är ett annat företag som erbjuder billigare alternativ till de stora killarna, men de har blivit ganska stor i sin egen rätt. De ägs av Telus och fortfarande erbjuda några ganska bra erbjudanden på mobiltelefon planer för studenter.

De erbjuder en jämförbar plan för Fido:

Plan namn: hela Kanada 35
Pris: $ 35 / month
Dag minuter: 300 Canada omfattande obegränsade minuter
kväll Minutes: Obegränsad efter 17:00 och helger
textmeddelanden: Obegränsad
Data Plan: 300 MB
Aktiveringsavgift: $ 35

Slutligen om studentabonnemang

Om du inte är så fussed om enstaka tappade samtal eller täckning som spänner över planet bör dessa rabatter alternativ att tjäna dig väl. Om du behöver lite mer samtalstid och data gör din forskning på nätet och jämföra mobiltelefon planer för studenter. Det finns en hel del resurser där ute som kan hjälpa dig. Du kan även läsa mer om utlandsabonnemang på telekomradgivarna.se/kunskapsbank/utomlands/.

Lämna ett svar