Förbetalda mobiltelefon abonnemang i Sverige

Lägre kostnader. Större flexibilitet. Ingen kreditkontroll. Inget kontrakt. Det finns många skäl att överväga ett förbetalt telefon plan och det finns många alternativ att överväga.

glada mobilerna

Vi utvärderade de förbetalda planer som erbjuds av mer än ett dussin mobiloperatörer för att hitta de bästa, baserat på  pris och funktioner , bland andra viktiga faktorer.

Vad du bör veta om förbetalda billigaste mobilabonnemang!

Förbetalda telefonkort planer börjar efterlikna de traditionella billigaste mobilabonnemang som erbjuds av stora bärare såsom Sprint, Verizon och AT & T, minus avtalet kreditprövning och dyra plan. Många förbetalda leverantörer ägs av de stora namn bärare, som också erbjuder sina egna förbetalda planer. Läs mer på billigastemobilabonnemang.nu.

Det finns några kompromisser med förbetalda tjänster, dock. Du betala fullt pris för en ny telefon, snarare än att sprida betalningarna över 24 månader. Och vissa förbetalda bärare inte bär den nyaste, mest populära smartphones. Men de nästan alla har de billiga telefoner – så lågt som $ 1 i vissa fall. Vissa förbetalda leverantörer låter dig ta med din egen telefon till sina planer.

Innan du väljer ett förbetalt plan – eller någon mobiltelefon plan, verkligen – inventera hur du använder telefonen. Om du regelbundet kontrollera e-post och Instagram, en pay-as-you-go planen är inte för dig. Om du går dagar eller veckor utan att använda telefonen, men pay-as-you-go är ett bra alternativ.

NerdWallet gör att hantera din ekonomi enkelt. Håll koll på dina utgifter, kredit värdering och även hitta nya sätt att spara.

Spara mer pengar!

Med tanke på en förbetald mobiltelefon plan ? Du har gott om leverantörer att välja mellan. Det finns nästan ett dussin stora flygbolag, för att inte tala om regionala förbetalda alternativ och nyare leverantörer, såsom Ting och Republic Wireless.

Alla dessa alternativ kan lämna ditt huvud spinning. Så vi samlade prisdata för några av de ledande förbetalda leverantörer för att hjälpa dig att jämföra förbetalda planer.

VET DU VAR DINA PENGAR GÅR?

Alla alternativ som anges nedan är månatliga planer och inkluderar obegränsad minuter och textmeddelanden, om inget annat anges. Om data ingår i paketet är det belopp som anges inom parentes. För operatörer som erbjuder flera obegränsad planer, är det pris som anges för det billigaste alternativet. Prissättningen inkluderar inte skatter, avgifter eller AutoPay rabatter. Pay-as-you-go planer, såsom Tracfone samtalstid kort, ingår inte i tabellen.

Bästa förbetalda telefonkort planer 2019 – bärare recensioner och jämförelse

Den bästa förbetalda mobiltelefon plan är en designad för att passa dina behov. Det finns många anledningar att köpa ett förbetalt mobiltelefon under en post-lön plan. Förbetalda kort eller abonnemang mobiltelefoner är ett bra sätt att hantera budgetar, eftersom det hindrar dig från över använda phone.This innebär att de är idealiska för tonåringar eller personer som är dåliga på att hantera sina pengar och stoppa oväntade räkningar från bakhåll dig i slutet av månaden . Förbetalda mobiltelefoner kostar också mindre, är mer flexibla och inte låsa in dig i ett två års kontrakt, till skillnad från efter lön planer, vilket ger dig mycket mer frihet. 

Med ett stort utbud av alternativ, och planer finns kan det ofta vara svårt att välja en plan och vet om det är rätt plan för din telefonanvändning. Vår guide kommer att låta dig ta reda på om ett förbetalt plan är den bästa mobilen plan för dig, och om det är, hur man får den bästa telefonkort erbjudanden. 

Leverantörer

Vi har utvärderat förbetalda mobiltelefon planer och leverantörer för mer än ett decennium. Senast sätter vi mer än 30 timmar av forskning i de bästa alternativen förutbetalda mobiltelefon för individer och familjer, utvärdering obegränsad data och budgetvänliga planer.

Sammantaget Metro från T-Mobile  är den bästa förbetalda mobiltelefon plan leverantör. Den har fyra förvaltningsnivåer och branta flera radrabatter, vilket gör det utmärkt överkomligt för familjer måttlig till tunga dataanvändare. Om du bara vill prata och text, Cricket erbjuder billiga, data mindre service. Och US Mobile erbjuder helt anpassningsbara planer för allt däremellan.

Att välja ett förbetalt mobiltelefon nätverk 

Det finns fyra nationella mobilnät i USA: Verizon, AT & T, Sprint och T-Mobile. Generellt är den starkaste Verizon, men även andra bolagens fortsatta expansionen insatser att minska klyftan. The Big Four erbjuder främst abonnemangstjänst, men de erbjuder också några förbetalda planer. Dussintals andra företag, MVNO, partner med en eller flera av de nätverk för att ge rabatterade service.

Även om fyra nationella mobilnät har alla sina styrkor utför varje bärare på olika sätt i landsbygden och i städerna. Eftersom tillgången på tjänsten är den viktigaste faktorn när man väljer en leverantör, se till att kontrollera kartor täckning för att se om de platser du bo, arbeta och resa till är täcks. Bortom transportören egna täckningskartor, titta på oberoende webbplatser som RootMetrics och OpenSignal att se hur nätverket fungerar.

Hur mycket förbetalda telefon planer kosta? 

I allmänhet, förbetalda planer kostar mindre än traditionella planer från Verizon, T-Mobile, Sprint och AT & T. Abonnemangs planer från de fyra stora kostar $ 65 till $ 90 för en linje på en top-tier obegränsad planen, men ett förbetalt obegränsad plan genom en MVNO kan kosta så lite som 55 $ per månad. Förbetalda bärare presentera mer av ett värde över hela linjen, men med deras begränsad data planer, som kan kosta så lite som $ 25 per månad. Priset beror på vilka funktioner och tjänster på din valda plan och ett bra sätt att bedöma värdet är att jämföra priser mellan planer som verkar på samma nätverk i ditt område. Till exempel, om du är för närvarande på Verizons $ 60, 5 GB planen, kan du spara mer än $ 8 per månad genom att byta till en liknande plan med amerikanska Mobile, som också använder Verizons nät. 

Lämna ett svar