Förbetalt abonnemang med telefon Guide

förbetalt abonnemang

När det gäller din månatliga mobiltelefon planen, gör dina alternativ inte börjar och slutar med de fyra stora mobiloperatörer. Under de senaste åren har ett antal av rabatterade bärare som erbjuder förbetalda planer vuxit upp, ser att vinna dig över med en rad tilltalande trådlösa planer.

Den föreslagna fusionen mellan T-Mobile och Sprint är sannolikt att ytterligare skaka den trådlösa landskapet bör denna affär vinna de nödvändiga myndighetstillstånd. Men fusionen får inte ske förrän 2019. Tills dess kan du dra nytta av förbetalda planer som erbjuder låga månadskostnader, massor av höghastighetsdata eller någon kombination av de två.

Men först är det bra att förstå lite om förbetalda planer och de många företag som erbjuder att förse dig med månatliga mobiltjänst. Här är en snabb översikt över no-kontrakt telefon, tillsammans med en genomgång av dina alternativ.

Vad är förbetalda telefon planer?

Med förbetalda planer, betalar du i förskott varje månad för ditt prat, text och data. Standard cellulära planer på de fyra stora flygbolag – så kallade postpaid planer – Tally upp dina kostnader vid slutet av varje faktureringsperiod och ta betalt därefter. Denna skillnad var mer anmärkningsvärd tillbaka när de stora transportörerna i stort sett erbjuds differentierad-data planer och laddade satsning avgifter om du använt mer än din tilldelade beloppet; med obegränsad data planer på modet i dagens abonnemangsvärlden, är dock den största skillnaden när du betalar för din tjänst.Eftersom förbetalda tjänster betalas i förskott, du också fri att ta ditt företag någon annanstans när som helst, förutsatt att du inte åter upp för en annan månad i tjänsten. Det betyder att det inte finns något avtal i samband med ett förbetalt kontantkort. Även om obligatoriska kontrakt inte längre praxis med de fyra stora flygbolag, kvarstår de i någon form. (Försök att köpa en telefon från en av de stora transportörer i månatliga avbetalningar, och du kommer att låsa dig i en två-års kontrakt.)

Vilka är fördelarna med förbetalda planer?

Med risk för att upprepa oss, med ett förbetalt plan du köper ditt prat, text och data på framsidan, och du kan byta till en annan tjänsteleverantör när du vill. Det är två ganska tilltalande fördelar.

Med de fyra stora flygbolag nu fokuserat på obegränsad-data planer, förbetalda flygbolag erbjuder större flexibilitet. Om du inte använder mycket data varje månad – och ännu viktigare, inte vill betala för det – kan du välja en stegvis-data plan med en förbetald tjänst, vilket kommer att sänka din månatliga faktura. Vissa förbetalda tjänster kan du hoppa över uppgifter helt och hållet eller till och med välja tilldelade texter och och taltid för en faktura varje månad som verkligen speglar hur du använder telefonen.

MER: bästa planer Under $ 40 per månad

Ett abonnemang kräver också att du har god kredit, eftersom du betalar för tjänsten efter att du har använt den. Förbetalda användare behöver inte en kreditkontroll, eftersom de betalar i början av tjänsten, så det här är det bästa alternativet om du är kredithistorik är inte stellar.

Vilka är nackdelarna med förbetalda planer?

Du kan förvänta dig mycket mer förmåner från en stor fyra operatörs abonnemang. Kunder till AT & T: s obegränsad datatrafik få fri tillgång till 30-kanalen WatchTV streamingtjänst, till exempel, och T-Mobile betalar för din Netflix när du har två eller flera rader med obegränsad data. Förbetalda bärare erbjuder vissa sötningsmedel, men ingenting som generösa.

I vissa fall kan förbetalda tjänster bli föremål för nedgångar om ett mobilnät är särskilt överbelastade. Som sagt, när vi har testat LTE hastigheter , har vi märkt någon skillnad mellan hastigheterna på förbetalda leverantör MetroPCS och dess moderbolag, T-Mobile, eller mellan Boost och dess moderbolag, Sprint. Cricket, som ägs av AT & T och använder dess moderbolag nätverk gör cap sina datahastigheter på 8 Mbps – något som bärare konstaterar tydligt på sidan med uppgifter dess diverse förbetalda planer.

Vilka är mina alternativ för billigaste mobilabonnemang med mobil?

Du kan vända dig till några olika platser om du vill förbetalda cellulär service – inklusive de fyra stora flygbolag. AT & T , Sprint , T-Mobile och Verizon har alla förbetalda erbjudanden som inte kräver någon kreditupplysning eller avtal. Du hittar också ett bredare utbud av differentierad-data alternativ (även kontantkortskunder kan få obegränsad data, också). Mer information hittar du här!

Nackdelen med att få din förbetalda tjänster från en stor bärare är att i de flesta fall, är osannolikt att se stora kostnadsbesparingar som du skulle för en rabatt bärare dig. Om din primära oro sänker din månatliga mobiltelefon faktura, du är bättre att få din telefon från en mobil virtuell nätoperatör (MVNO).

MVNO inte använda sina egna trådlösa nätverk; Snarare de hyr utrymme på en eller flera av de fyra stora nät. Några också vända sig till Wi-Fi, när sådana nätverk är tillgängliga för att hantera samtal och texter för att ytterligare sänka kostnaderna. Du kommer inte att få många krusiduller med din mobiltelefon plan och kundservice kan vara drabbade eller missar baserat på transportören, men du kan hitta en plan som bäst passar dina behov och din budget.

Här är en närmare titt på de olika förbetalda trådlösa plan alternativ tillgängliga för dig.