Skip to main content

Bästa mobilabonnemang företag 2020

Jämför mobilabonnemang företag - För att möta behoven hos din personal samtidigt som du kan hålla kostnaderna nere. Varje företag måste hålla sina anställda anslutna för att kunna kommunicera - Vi listar de bästa och billigaste alternativen!

Fastpris med obegränsat samtal, SMS + MMS

  • Snabb och pålitlig täckning genom Telias när
  • Det är enkelt att flytta över nummer från tidigare mobiler
  • Smidig och digital administration med samlingsfaktura
  • Väldigt flexibelt där du kan byta eller avsluta direkt med ett klick
  • Prisvärt + första månadsavgiften fri!
4.5/5
Vi håller med
“Vimlas mål är att vara Sveriges mest användarvänliga mobiloperatör”

Fria samtal & SMS / Ingen bindningstid

 3 GB 25 kr/mån (100kr/mån)
8 GB 40 kr/mån (160kr/mån)
18 GB 55 kr/mån (210kr/mån)
50 GB 80 kr/mån (320kr/mån)
100 GB 87 kr/mån (320kr/mån)
+ Rabatt för Barn/Student/Senior

4/5
ett bra alternativ
“Fellos billigaste mobilabonnemang är flexibla, lätta att förstå och de har ingen bindningstid”

Fria samtal & SMS / Ingen bindningstid

 2 GB 47 kr/mån (99kr/mån)
5 GB 72 kr/mån (149kr/mån)
12 GB 97 kr/mån (249kr/mån)
25 GB 147 kr/mån (299kr/mån)

3.5/5
24 mån garanti
“En relativt ny uppstickare som erbjuder bra lösningar – och även återvunna billiga telefoner med 24 mån garanti!”

Fria samtal & SMS

 2 GB 50 kr/mån (100kr/mån)
6 GB 80 kr/mån (160kr/mån)
15 GB 125 kr/mån (250kr/mån)
30 GB 200 kr/mån (350kr/mån)

4/5
Med rabatter
"Med rabatter för främst Senior och Företagare passar Tele2 kanske inte lika bra för alla."

Fria samtal & SMS / Ingen bindningstid

2 GB 199 kr/mån
10 GB 269 kr/mån
20 GB 339 kr/mån
40 GB 399 kr/mån
+ Rabatt för Senior/Företag

3/5
Prenumeration och en telefon!
“bra betyg från en känd operatör som bland annat överför oanvänd surf till nästa månad och erbjuder en Sveriges bästa täckning!"

Fria samtal & SMS / Ingen bindningstid

 2 GB 99 kr/mån
4 GB 189 kr/mån
12 GB 289 kr/mån
24 GB 339 kr/mån
40 GB 399 kr/mån
+ Rabatt för Student

3.5/5
Välkänd och populär!
“Välkända och polulära – få hela 100GB för 95kr/mån de två första månaderna. Bra utbud och abonnemang med mobil + många rabatter!”

Fria samtal & SMS / Ingen bindningstid / Ingen uppsägningstid

 5 GB 99 kr/mån
10 GB 189 kr/mån
20 GB 289 kr/mån
40 GB 339 kr/mån
+ Rabatt för Barn/Student/Senior

3/5
För en bredare lösning!
“Tre är inte billigast på marknaden men de erbjuder många olika upplägg – passar dig som vill ha en bredare lösning!”

Fria samtal & SMS / Ingen bindningstid / Ingen uppsägningstid

 2 GB 149 kr/mån
5 GB 199 kr/mån
15 GB 299 kr/mån
50 GB 399 kr/mån
Fri GB 499 kr/mån
+ Rabatt för Företag

3/5
bra lösningar och prenumerationer!
“Telenor är även något dyrare, men erbjuder större lösningar och abonnemang – passar dig som behöver mycket surf!”

Fria samtal & SMS / Ingen bindningstid / Ingen uppsägningstid

 3 GB 219 kr/mån
8 GB 269 kr/mån
15 GB 329 kr/mån
30 GB 379 kr/mån
Fri GB 569 kr/mån
70 GB 449 kr/mån
+ Rabatt för Företag

Om Telness och varför vi rekommenderar dem

Telness är en mobiloperatör skapad av entreprenörer – för entreprenörer. De erbjuder mobilabonnemang med bra funktioner och tjänster speciellt utvecklade för företagare och entreprenörer. Digitalt och enkelt att använda, självklart till rätt pris och med schyssta villkor utan bindningstider eller dolda avgifter. Och viktigast av allt – de bryr sig om sina kunder!

Telekombranschen i Sverige har en ovanligt låg kundnöjdhet och det har länge saknats moderna och kundfokuserade alternativ till de stora operatörerna. De som jobbar på Telness drivs av att förenkla komplexitet. Deras mål är att skapa transparenta och problemfria lösningar för företagare och entreprenörer. Deras abonnemang passar både små och medelstora företag.

Beställ ett företagsabonnemang direkt i telefonen

Mobil företag med telenor som operatörTelenor

Med Telenors företagsabonnemang behöver du inte bry dig om vart du är i världen då du alltid ringer kostnadsfritt till dina kollegors mobiler. Om du reser i ett annat EU/ESS land ringer du och SMSar utan kostnad inom det landet du befinner dig i + till andra EU/ESS länder. Förutom detta kan du använda 2-100 GB surf när du reser i EU/EES, USA, Thailand, Schweiz, Andorra, Turkiet, Serbien, Montenegro, Malaysia och Myanmar.

Telenors företagsabonnemang passar både små och stora företag, men främst de bolag som arbetar utomlands eller som ofta reser. Några av fördelarna är bland annat.

  • Du kan surfa precis som hemma i 41 länder, där bland USA, Schweiz, Thailand och EU/EES.
  • Du har fråa samtal med dina kollegor och medarbetare i hela världen.
  • Tillgång till samarbetsverktyg med datorklient och mobil växel, Softphone och mobilapp.

Tre.se erbjuder företag mobilabonnemang fastpris

Tre

Avtalen och tjänsterna hos tre är både enkla och väldigt flexibla då operatören anpassar dessa efter ditt företags behov. Dessutom väljer du om du vill ha bindningstid eller ej! De mobila lösningarna som Tre erbjuder gör din arbetsdag enklare och kan även öka din konkurrenskraft så att dina kunder och leverantörer känner sig väl bemötta. En ytterligare fördel är operatörens kundservice om du skulle behöva support inom exempelvis växel, ekonomi och teknik

Under 2015 uppgraderades deras nät som nu möjliggör en högre hastighet i 4G. De övervakar nätet dygnet runt för att alltid vara förberedda inför möjliga strömavbrott mm, något som ger dig som kund en mer säker operatör!

Hallon

Jämför telefonabonnemang företag från Hallon

Den billigare operatören, men med likvärdiga upplägg som många andra operatörer! Perfekt för småföretagare som önskar låga kostnader med en enkel lösning för sitt företag. Hos Hallon får du fria samtal och SMS samt att du kan spara din oanvända surf.

En stor fördel är att de inte har någon bindnings- eller uppsägningstid! Behöver du hjälp kan du enkelt kontakta deras kundservice där du även kan chatta. Precis som vissa större operatörer använder sig Hallon av Tres nät som ger dig 4G samt snabbare 4g+! Du kan använda abonnemanget i hela EU utan att behöva betala extra. Fördelen är att du kan byta operatör eller abonnemang när du vill pga inga bindnins- eller uppsägningstid.

Föredelarna med ett mobilabonnemang företag

Mobiltelefon till företaget

Alla kanske inte håller om att den bästa mobilen är en iPhone eller Android. Men de flesta kan komma överens om att en mobiltelefon är ett avgörande verktyg för verksamheten. En mobiltelefon är en av de fem bästa verktygen för ett företag. De spelar en avgörande roll i infrastrukturen för alla företags kommunikation, allt från en enmansfirma till de större internationella bolagen. Idag kan du ofta få ett företagsabonnemang tillsammans med en eller flera mobiler, detta är något du bör jämföra! Vidare kan du läsa om just ditt företags behov av just en mobiltelefon.

Behöver ditt företag mobiltelefoner?

Titta på ditt företag och avgör hur en mobiltelefon skulle kunna användas för att ta itu med ditt företags kommunikationsbehov. Oavsett om du arbetar som hantverkare och ständigt är ute hos kund måste du kunna nås. Samma sak gäller för ditt företag som arbetar från kontor eller från utlandet. Vi vill inte tala om för dig vad du behöver och inte behöver – men i dagens samhälle kan ett företag tappa stort på att inte ha en väl fungerande kommunikation mot sina potentiella kunder och partners.

När det gäller ditt företags behov, måste du förstå hur dina anställda kommer att använda sina telefoner. Det bästa sättet att göra detta är att ta en närmare titt på dina anställdas användningsmönster. Till exempel kan du förmodligen använda gamla telefonräkningar för att få fram information om hur länge dina anställda prata i telefon varje månad. Lyckligtvis har många abonnemang nu inkluderingar av obegränsade samtal och SMS så om du har höga kostnader idag, kan det vara värt att byta abonnemang.

Data och surf

Att bestämma hur mycket data du behöver kan vara svårare. Operatörer tar betalt av användare för data, hur lång tid en användare tillbringar tid på nätet eller använder vissa program för att kommunicera. Om dina anställda kräver omedelbar tillgång till sin e-post, behöver komma åt företagets webbplatser, kommer att behöva ladda ner eller ladda upp stora filer, eller arbetar från avlägsna platser, kommer du sannolikt att behöva obegränsad surf.

Bra mobiltelefon företag och växel

Att hitta en tjänsteleverantör för mobil företag

Det bästa sättet att välja en mobiltelefon med abonnemang är genom att jämföra operatörerna på nätet. Välj minst tre operatörer och jämföra därefter bland annat deras priser, nättäckning, utbud av tjänster och datamängd. Här är några saker att tänka på när man ska väja abonnemang med mobil till sitt företag.

Regional täckning

Idag har nästan alla operatörer bra täckning, men om du bor på landet kan det vara en bra ide att jämför operatörernas täckningskartor för att lättare se hur väl täckning du faktiskt har.

Abonnemangslängd

Oftast köper man ett abonnemang per 24 månader, men det finns även ett fåtal operatörer som erbjuder abonnemang utan bindningstid eller uppsägningstid. Detta är framför allt bra om du vill testa en operatör.

Bra kundservice

Vid en eller annan tidpunkt kommer du att behöva hjälp med din tjänst. Du kommer att behöva ringa kundtjänsten för att få hjälp och då är det bra om just denna fungerar väl. Leta efter en tjänsteleverantör som har bra service och som är vänlig mot kunderna.

Priser

Eftersom många av oss precis som företag ibland kan ha en stram budget, måste du överväga den totala mängden pengar som du kommer att spendera på din mobilräkning. Ta alltid en lång titt på prisstrukturen hos tjänsteleverantören och se till att inte betala för onödiga tjänster du inte behöver.

Nättäckning

Du bör alltid veta omfattningen av operatörens täckning. Med tillräcklig nätverkstäckning, bör du inte begränsa dig själv till platser som du kan få en signal. Se till dess täckning är lika bred som du behöver det att vara, särskilt om du reser mycket. Dessutom bör roamingavgifter inte ingå!

Sumering och jämför mobilabonnemang företag

God kontroll över mobilräkningar kan vara besvärligt, men det lönar sig att undersöka nya abonnemang med jämna mellanrum för att se till att ditt företag är att få mesta möjliga av planen du valt.

Om du med tiden ser att du använder mer data eller fler minuter än du förväntat dig, byt till ett abonneamang med fria samtal och SMS samt med obegränsad data. Uppmärksamma inte bara till kostnaderna, men också till kundtjänsten leverantören erbjuder. Du kanske upptäcker att du vill åka runt igen i slutet av företagets kontrakt. Du kan även läsa mer om kontantkort för företag här.

Genom att använda sajten accepterar du cookies, våra användarvillkor & integritetspolicy

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng