Mobilabonnemang med mobil för ditt företag

Jämför mobilabonnemang företag – För att möta behoven hos din personal samtidigt som du kan hålla kostnaderna nere. Varje företag måste hålla sina anställda anslutna för att kunna kommunicera! Ett av de främsta bolagen inom just detta är Telness.

Mobilabonnemang med mobil för ditt företag med Telness

  • telness

    Fastpris med obegränsat samtal, SMS + MMS

  • Snabb och pålitlig täckning genom Telias när
  • Det är enkelt att flytta över nummer från tidigare mobiler
  • Smidig och digital administration med samlingsfaktura
  • Väldigt flexibelt där du kan byta eller avsluta direkt med ett klick
  • Prisvärt + första månadsavgiften fri!

 

ERBJUDANDEN FRÅN TELNESS ➜

Om Telness och varför vi rekommenderar dem

Telness är en mobiloperatör skapad av entreprenörer, för entreprenörer. De erbjuder mobilabonnemang med funktioner och tjänster speciellt utvecklade för företagare och entreprenörer. Digitalt och enkelt att använda. Självklart till rätt pris och med schyssta villkor utan bindningstider eller dolda avgifter. Och viktigast av allt – de bryr sig om sina kunder!

Telekombranschen i Sverige har en ovanligt låg kundnöjdhet och det har länge saknats moderna och kundfokuserade alternativ till de stora operatörerna. De på Telness drivs av att förenkla komplexitet. Deras mål är att skapa transparenta och problemfria lösningar för företagare och entreprenörer. Deras abonnemang passar både små och medelstora företag. Därför rekommenderar vi Telness!

Med mobiltelefon?

Alla kanske inte håller på om den bästa mobilen är en BlackBerry, iPhone eller Android. Men de kommer överens om att en mobiltelefon är avgörande för verksamheten. “Jag skulle säga en mobiltelefon är en av de fem bästa verktygen för ett företag, säger Vernard Martin, senior systemadministratör för Centrum för omfattande informatik vid Emory University i Atlanta. ‘De spelar en avgörande roll i infrastrukturen för alla företag kommunikation från en mamma-och-pop butik till en mega-bolag.

Mobilabonnemang företag

En missad text, en tappad samtal eller oförmåga att få tillgång till en webbplats kan potentiellt kosta ett företag miljoner. Cellulära tjänsteleverantörer kommer att försöka rabbla dig med roliga, iögonfallande reklamfilmer och en till synes oändlig parad av nya telefoner idrotts nya funktioner de bara inte kan leva utan. Ditt beslut om hur man utrusta din arbetskraft och vilken av de otaliga leverantörer att samarbeta med kan göra en stor skillnad för din vinst i ett antal olika sätt, men med lite forskning, kan valet vara mycket enklare än du räknar med. Läs mer om billigaste mobilabonnemang här.

Behöver ditt företag mobiltelefoner?

Titta alltid på ditt företag och avgöra hur mobiltelefon ska kunna användas för att ta itu med ditt företags kommunikationsbehov. “För varje mobilabonnemang företag måste man titta mycket noga på drivkrafter bakom kommunikation, säger Heinan Landa, VD för Optimal Networks , en Maryland IT förvaltningsbolag.

Mobiltelefoner är användbara när rörligheten är ett stort problem, men det finns några kompromisser. “Vi har några kunder som är advokatbyråer och deras människor tillbringar en orimligt mycket tid på kontoret i telefon med kunder, säger Landa. ‘Så för dem en mobiltelefon inte skulle vara lika användbar. Det kan finnas problem med samtalskvaliteten; de skulle förlora en del nyanser av tal och interaktion. Du vill närma sig beslut noga. Men å andra sidan, om jag startar ett köp företag där jag kommer att vara på kontoret större delen av tiden, det är viktigare att jag är nåbar och vet var jag kommer än att ha utökade samtal.

Ditt företags behov av exempelvis surf och mobildata

Dra några kopior av tidigare telefonräkningar att få en korrekt läsning på företagets samtalsmönster. Är ditt företag samtal mestadels lokala eller gör en hel del aktivitet sker över hela landet? Skulle du ha gratis eller till låg kostnad internationella samtal läggs till din plan? Skulle mobildata och sms vara till nytta för din organisation? När du har dessa frågor besvaras, kan du börja se vilken typ av mobiltelefon plan kommer att passa företagen behov bäst.

Utrusta dina nyckelpersoner

Det är osannolikt att medlemmar i organisationen kommer att behöva en mobiltelefon för sin dag till dag arbete. Beroende på storleken på ditt företag, begränsa antalet telefoner du tilldelar kan spara pengar på planen du så småningom väljer. ‘Om du har kartlagt gruppens kommunikationsbehov, bör detta leda vem som kommer att ges ut en telefon, säger Martin. ‘Normalt ledningen kommer att ha dem så att de kan nå varandra i nödsituationer eller krishanteringssituationer. Och om du har någon säljkår som måste vara mobila, behöva övervaka både en stationär telefon och en mobiltelefon är inte värt besväret, säger Martin.

Bedöm mobilitets behoven hos varje medlem i ditt team. Är de klient inför? Hur mycket tid de tillbringar borta från kontoret? Gör sitt ansvar slutar vid 17:00, eller är de alltid något på klockan? Kommer telefonen i första hand användas för samtal, eller kommer de att vara tunga dataanvändare som de kolla e-post och komma åt filer i farten? Om det finns en kris i organisationen, som kommer att behöva omedelbart nås?

När du vet hur många anställda och ledande befattningshavare måste du utrusta och hur de kommer att vara benägna att använda mobiltelefon, kommer du att kunna borra ner på en plan som inte bara kan ge dig ett paket med taltid och datatjänster som kommer att rymma alla, men du kan också ha möjlighet att få en rabatt på telefonerna själva.

företagsmobil

Att hitta en tjänsteleverantör för mobil företag

Det bästa sättet att välja en mobiltelefon bäraren är genom att jämföra mobiltelefon transportörer i ditt område. Välj minst tre mobiltelefon transportörer och jämföra sina planer, nättäckning, utbud av tjänster, oavsett om de ger månatliga planer, förbetalda planer, kontrakt planer, vare sig de har obegränsad planer eller ett 3G-nät. Här är några saker att tänka på och jämföra när man väljer en mobiltelefon bärare.

Lokala eller nationella företag mobilabonnemang

AT & T och Verizon, de två översta nationella flygbolag, är valet för de flesta företag, men om din verksamhet tenderar att vara begränsad till den lokala eller regionala området, överväga en mindre lokal tjänsteleverantör. Lokala leverantörer tar vanligtvis lägre priser på röst- och datapaketen och erbjuda mer personlig service för företagskonton de tjänar.

Kontrollera kartor täcknings

Kartor täckningsområde finns på varje cell operatörs hemsida. Kolla in inte bara din lokala området, men täckningen i alla områden du förväntar dig att göra affärer. Om kartan visar en stark närvaro i ditt hem regionen, men täckningen är gles i städerna där du kommer att spendera en hel del tid med kunder, då inte bara kommer du att ha prickig tjänsten, men ditt företag kommer sannolikt att få socked med roaming avgifter på både samtal och data, som kan driva din mobiltelefon budget långt över gränsen.

Överväg säkerhet

Om du räknar med användningen av smarta telefoner för att få tillgång till alla typer av känsliga data när du är ute på fältet, kommer säkerheten att vara en viktig faktor när man väljer en leverantör. Medan grundläggande säkerhetsåtgärder börjar med luren, se till att tjänsteleverantören ger dig möjlighet att behålla en viss kontroll över utrustningen. “Du bör kunna utlösa en ‘torka’ av alla företag mobiltelefon om enheten försvinner eller personen lämnar företaget, säger Landa. ‘Man måste kunna skydda dina data.’

business

Vettigt av planerna

Cell leverantörer erbjuder ett brett utbud av planer för företagskonton, inklusive buntar av röst minuter, texter, e-post och data, men de flesta kräver minst fem rader service. 

Nätet inom telefonabonnemang företag

Börja alltid med databladet som erbjuds av bärare. Detta ger dig ett enkelt visuellt sätt att jämföra priset, antal minuter, och datatillägg på varje nivå av service de erbjuder. Markera ett par planer som faller i linje med de behov du som beskrivs för ditt företag, men var noga med att läsa det finstilta för extra avgifter, särskilt översatsning avgifter. En låg kostnad plan kan inte vara värt det om du drabbas av stora översatsning avgifter, särskilt i dataanvändning.  Ta dina ‘vänner och familj’ till arbetet:

Stora cellleverantörer erbjuder nu företag version av vänner och familj plan, vilket gör företaget att utse tio vanligaste kallade företagsnummer-fast eller mobil för obegränsad röstsamtal. “På ett företags plan har en familj och vänner funktionen kan visa dramatiska besparingar, säger Landa ‘men se till att du har möjlighet att ändra dessa siffror när du behöver.’ Tar de som vanligen uppringda nummer ur ekvationen kan hjälpa till att rädda röst minuter, men funktionen är vanligtvis inte tillgängliga på de lägsta prisplaner.

Överväga att dela mobiltelefon företag

Plans som erbjuder delade pooler av minuter kan erbjuda lägre kostnader, men se till att säljaren kan utfärda enskilda telefonrapporter tillsammans med den för att hålla koll på var protokollet används. • Se upp för datafälla:

Obegränsad data planer har i stort sett blivit ett minne blott, och data overages kan bli mycket dyrt. Även om det är lätt att beräkna och förutse röst minuter, eftersom data uttrycks i megabyte och gigabyte, kan det vara svårt att översätta det till en solid bild av hur många filer, presentationer och andra delar av data som du kommer att kunna röra sig över din tilldelade ström. Om det finns någon förvirring, prata med en oberoende IT-proffs att få grepp om hur mycket data du vill inkludera i din plan. Lita inte på enbart på information från cell företaget rep; Det kan kosta dig i det långa loppet.

Var inte rädd för pruta

Medan prissättningen läggs ut i svart och vitt, det fortfarande kan finnas ett visst utrymme att förhandla med cell tjänsteleverantör på vissa aspekter av din plan och utrustning. “Även tre år sedan, skulle jag ha sagt att det är meningslöst att bråka med någon av de stora trådlösa företag, säger Martin ‘, men nu har det förändrats. Både AT & T och Verizon försöker vädja till små företagskunder.’ Som ny företagskund kan du kunna be om rabatter på planen takten ytterligare linjer vid en lägre hastighet, eller ens en kortare uppgradering fönster så att du kan dra nytta av nya telefoner som kommer in på marknaden under ditt kontrakt. Bestäm vad eftergifter skulle vara viktigast för dig och tveka inte att be för dem.

Sumering och jämför mobilabonnemang företag

Kontroll över de cellulära räkningar kan vara besvärligt, men det lönar sig att undersöka dem med jämna mellanrum för att se till att ditt företag är att få mesta möjliga av planen du valt. “Det är absolut nödvändigt att granska de månatliga räkningarna, åtminstone inledningsvis, säger Martin. ‘När du får en uppfattning om användningsmönster, då du bara kontrollera det totala beloppet för att se om det är i linje.’

Med tiden, om du ser att du använder mer data eller färre minuter än du väntat över, ring säljaren. De flesta kommer att justera företagets plan för att ge dig en bättre affär, även efter de första tre månaderna av service, kan du behöva förlänga avtalet för att få en justering.

Kom ihåg att cell service är en rättvis ett kontrakt, inte ett livslångt åtagande. Uppmärksamma inte bara till kostnaderna, men också till kundtjänsten leverantören erbjuder. Du kanske upptäcker att du vill åka runt igen i slutet av företagets kontrakt.