Hallon SIM-bara del av månaden

Med reservation av ev skrivfel!

Utvecklingen under de senaste åren har gått mot obegränsad planer.

hallon

Denna Hallon planen faller under parollen obegränsad planer och kommer att tillfredsställa behoven hos en rad mobila användare, inklusive de mest aktiva dataanvändare ute.

Med Irland Plus planen kunder får obegränsad nationella minuter, obegränsade nationella texter och 25 GB nationella data. Detta SIM-only deal kostar bara 15 € per månad och har en 30-dagars faktura betalningsperiod, utan något avtal eller åtagande.


Varför välja Hallon abonnemang?

  • Hallon abonnemang har en rad av prisvärda SIM-only planer för att passa varje mobil användare.
  • Du kan uppdatera personuppgifter, ändra din bunt och visa samtalshistoriken enkelt online med My Hallon .
  • Nationella samtal från Hallon till Hallon är gratis.
  • Worldwide internationella samtal från Irland tillgängliga från 1 cent per minut.
  • Kunderna får gratis internationella minuter till andra Hallon abonnemangen användare i vissa länder.

Hallon nätverkstäckning

Hallon är en mobil virtuell nätoperatör (MVNO), vilket innebär att i stället för att ha ett eget nät, använder den en som redan inrättats för att förse sina kunder med nättjänsten.

Hallon rinner av tre nätverk (som fusionerades med O2 2015). Tre säger att det har 96% befolkningstäckning, så nästan hela landet är täckt.

Vad detta innebär i praktiken är att om du har bra mottagning från tre kommer mobilen fungerar bra för dig också.

Kan jag behålla mitt mobilnummer?

Ja, detta kallas ‘portera’ ditt nummer och är en stor fördel – det betyder att du inte behöver kommunicera ett nytt nummer till alla dina kontakter. Din nya leverantör kan sortera ut flytta ditt gamla nummer till din nya nätverk när du registrerar dig.

Kan jag uppgradera eller ändra min mobilen SIM-only plan?

Om du registrerar dig till en mobilen 30 dagars SIM-only deal, kommer du att kunna uppgradera eller ändra din plan lätt, eftersom du inte är bunden till ett långt kontrakt.

Hur lång tid tar det för min SIM att komma från mobilen?

När din beställning är klar ska det bara ta några dagar för ditt SIM att komma fram. Om det tar längre tid än så kan du kontakta mobilen på 01-437 2322 att följa upp med dem.

Vilka är fördelarna med SIM-endast erbjudanden?

SIM-bara planer är billigare än erbjudanden som inkluderar en telefon. Så om du har betalat av telefonen – och är fortfarande nöjd med telefonen – du kommer att göra en besparing genom att byta till ett SIM-only deal.

Om du är ute på kontrakt, kan du också flytta till ett SIM-bara hantera din nuvarande leverantör, snarare än att rulla på ditt kontrakt som inkluderar kostnaden för telefonen – även om det är värt att notera att vissa nätverk automatiskt kommer att flytta dig till en planen endast priset när telefonen är lönat sig, så se till att kolla med din leverantör.

SIM-bara planer är också ett bra sätt att kontrollera hur ett nytt nätverk utför utan att låsa in en 2-års kontrakt.

Du kan också välja att köpa telefonen direkt, och sedan gå till ett SIM-only deal – det kan träna billigare än att betala tillbaka det som en del av din månatliga mobil kostnader, men det beror på din leverantör.

Vad behöver jag för att byta till en mobilen SIM-only plan?

För att byta till en mobilen SIM-enda plan, allt du behöver göra registrera dig på nätet .

Sedan, när din nya SIM anländer kontakta mobilen på 1923 för att få din gamla nummer portas till ditt nya SIM.

Du kan också behöva kontakta din nuvarande mobiloperatör om du behöver låsa upp telefonen .

Bland annat betyg som dessa

Enklaste och billigaste mobiloperatör

Enklaste mobiloperatör Ive används och trotsigt billigast.

Jag hade Comviq och fick ett samtal från en mycket trevlig gentleman som hjälpte mig och tog sig tid att förklara hur allt skulle fungera,
jag var rädd att det skulle fungera lika bra som Comviq eller Tele2 men visst gjorde Ive varit kund för 6 månad nu och jag fick verkligen ledsen när jag såg alla dåliga recensioner.

Allt fungerar lika bra eller bättre än Comviq.

JA! de inte har någon kundtjänst kan du ringa, men de har en intressant chatt och mail support så jag behöver något annat sedan dess så lätt att göra allt på “dina sidor” på hallon.se inte.

Jag hade tagit Hallon sim på sommarerbjudande …

Jag hade tagit Hallon sim på sommarerbjudande 49 för 4 månader, som jag svart efter 4 månader fortfarande hallon är avdrag 99 Vänligen återgå avgifterna.

Lämna ett svar