Hur du hittar rätt abonnemang för dig

Du vill starta din shopping genom att kontrollera de starkaste nätverk i ditt område. RootMetrics kan du kontrollera nätverkstäckning i ditt närområde och du kan söka på webbplatsen karta med riktnummer, stad eller stadsdel, och zooma in så mycket som du vill – sajten analyserar täckning nästan till bakgården nivån. Du kan använda filter från rullgardinsmenyn för att titta på specifika leverantörer eller vissa typer av täckning, som röst mot data. Vi rekommenderar att jämföra två leverantörer med den starkaste täckningen i områden som du ofta, som hemma, arbete eller skola. Här hittar du en bra jämförelse av alla operatörer!

Kalibrera på dina databehov och surf

Den genomsnittliga smartphone abonnent i Nordamerika använder cirka 7 GB data per månad, enligt en juni 2019 rapport från informations- och kommunikationsteknik grupp Ericsson ( upp från 3,7 GB 2016 ). Detta nummer fungerar som en bra guidepost när du väljer en plan: Det är ungefär den mängd data som du behöver om du kolla riktningar och surfa på webben dagligen. Men om du är ute efter att täcka flera familjemedlemmar, eller om du tillbringar många timmar per dag på telefonen, du behöver en högre nivå obegränsad plan. (Och om du inte använder telefonen även för riktningar eller surfande? Du är en utmärkt kandidat för ett mycket billigare plan genom en MVNO ).

En jämförelse av beräknad dataanvändning för vanliga scenarier.

Antal rader
WiFi-first eller Infrequent dataanvändare
Typiska dataanvändare
Tunga dataanvändare
1
1-3 GB
4-7 GB
7 GB
2
2-6 GB
8-14 GB
14 GB
3
3-6 GB
12-21 GB
21 GB
4
4-12 GB
16-28 GB
28 GB

Jämför kostnader

När du vet vad du behöver, och från vilka leverantörer, är det dags att jämföra kostnaderna och hitta den bästa telefonen med abonnemang erbjudandena för dig. Du vill faktor i alla skatter och avgifter, samt ytterligare funktioner som ökar det totala värdet av ditt paket. Om du har flera rader för att lägga till, leta efter kampanjer som tar ner priset för familjeplaner. Och inte hoppa ut på AutoPay; det sparar $ 5 till $ 10 med varje bärare.

Jämför mobilabonnemang FAQ

Ska jag få en förbetald mobiltelefon plan?

Om du har bara ögon för din budget, skulle vi föreslår att undvika de fyra stora helt och istället välja en billigare MVNO och jämför mobilabonnemang så som Cricket eller Republic Wireless . MVNO inte driva sina egna nätverk och istället erbjuda tillgång till ett eller flera av de stora transportörer nätverk till en lägre kostnad. Att välja rätt MVNO kräver att veta vilket nätverk man använder och om nätverket fungerar bra där du bor.

Även förbetalda och MVNO planer är billigare, data vanligtvis begränsad till cirka 3 GB; den högsta cap vi kunde hitta var 10 GB. Med andra ord är dessa planer endast kommer att fungera om du använder mycket lite data. Du får inte heller kommer att ha tillgång till blixtsnabba laddningstider eller nyligen släppt smartphones. Du måste hålla sig med en stor bärare för någon av dessa förmåner.

Gör telefonbärare göra kreditkontroller?

Ja. kontrollerar kredit hjälpa bärare avgöra om du behöver för att lägga pengar ner för finansierade enheter. Oftast är det en mjuk kreditkontroll, och det kommer inte att påverka din kredit värdering. Om du hellre vill välja ut, förbetalda telefon planer inte kräver kreditkontroller.

Gör mobiltelefon flygbolag har militära rabatter?

Ja. Alla våra top picks erbjuder olika rabatter på telefon för tjänste medlemmar, veteraner och deras familjer. Detta kan innebära ett rabatterat plan, en procentsats av räkningen, eller rabatterade tillbehör.

Vår andra trådlösa Recensioner

Vi har spenderat många år att granska allt mobil. Om du letar efter alternativa planer, eller om du vill ha mer information om enskilda leverantörer, kolla in våra andra recensioner nedan.