Hur man ringer internationella samtal till lågt pris

Fick familj och vänner utomlands för att hålla kontakten med, eller ska resa utomlands och letar efter sätt att ringa hem på de billiga? Vi har dig täckt!

Med nära och kära utomlands betyder inte att du är dömd till ett liv av dyra samtal och skrämmande telefonräkningar.

För att bevisa hur enkelt det är att hålla kontakten utan att göra en allvarlig buckla i din student budget , har vi sammanställt våra bästa tips om att göra billiga internationella telefonsamtal.

Inga fler ursäkter för att inte ringa mamma och pappa, då!

Sätt att ringa billiga internationella samtal

 • Gratis online samtal
 • Betalda online-samtal
 • Åsidoleverantörer
 • Internationella telefonkort
 • International Mobile SIM & taxor

Ring gratis på nätet samtal

Så länge du och vem du ringer har fått tillgång till Internet kan du Chinwag till ditt hjärta innehåll utan extra kostnad . Det spelar ingen roll om du är både i Storbritannien, en är utomlands eller om du är både i fjärran hörn av världen – du kan ringa gratis på nätet.

Observera att både du och personen du ringer måste vara inloggad upp till varje app till kontakt med varandra genom den. Några av dem erbjuder “riktiga världen samtal” till fasta telefoner och mobiltelefoner om du köper kredit, men detta är inte kostnadseffektivt. Om du vill ringa någon på deras telefonnummer från en online-tjänst, hoppa till nästa avsnitt .

Annars här är våra top picks för att göra online-samtal.

Bästa gratis online ringer apps

 1. Skype

  Den kanske mest kända videosamtal plattform av dem alla, är Skype gratis att ladda ner på varje dator och telefon.

  Skype är så populär att det används för anställningsintervjuer , så det är definitivt värt att registrera dig för ett konto om du inte redan har gjort.

  Det är också värt att notera att du inte behöver videosamtal hela tiden (röstsamtal är acceptabla också), och du kan hålla konferenssamtal (antingen video eller ljud) med upp till 25 deltagare !

  Kolla in Skype »

 2. Facetime

  Alla Apple-enhet – oavsett om det är en iPhone, iPad, iPod eller iMac – har Facetime inbyggd , så att du kan ringa någon annan Facetime användare.

  Naturligtvis förlitar sig på båda parter är Apple-ed upp till till ögonglober, men om du är, det är en riktigt bra shout som det kommer förinstallerat och linjen är i allmänhet ganska anständigt.

  Kolla in Facetime »

 3. WhatsApp

  Ganska mycket alla är på WhatsApp nuförtiden, och till skillnad från Facetime, är det tillgängligt för Apple och Android-användare såväl .

  Du kan göra video och röstsamtal (inklusive konferenssamtal) genom WhatsApp, och vi är säker på att du inte vill att vi ska tala om för dig att du kan använda den för dag till dag meddelanden alltför (inklusive rostning dina kompisar i gruppen chatt).

  Kolla WhatsApp »

 4. Viber

  Om vi ​​inte har uttömt du nog redan med alternativ, det är väl värt att kolla in Viber för att ringa utomlands alternativ.

  En tjusig liten lila app som fungerar på i stort sett alla plattformar du någonsin kan tänka låter Viber du ringa eller text på WiFi gratis.

  Kolla in Viber »

 5. Google Duo

  Om du och personen du ringer båda har Gmail-konton, är Google Duo en utmärkt (och, uppriktigt sagt, underskattad) alternativ.

  Medan sådana som Viber och Skype har sina tillfälliga glitchy linjer, är Google Duo praktiskt felfri.

  Appen finns på alla mobila enheter (Apple och Android) och har sin beskärda del av häftiga funktioner, som möjligheten att lämna ett videomeddelande om din vän inte plocka upp, och förmågan att se en video förhandsgranskning av uppringaren innan du plocka upp.

  Check out Google Duo »

 6. Facebook Messenger

  Du skulle bli förlåten för att glömma att samtal och videosamtal är också tillgängliga via Facebook Messenger. Bara ha utkik efter telefonen eller kamerasymbolen bredvid deras namn i chattrutan och klicka för att ringa.

  Facebook Messenger ringer finns på skrivbordet webbplats samt mobilapparna, och det finns ett par små roliga detaljer, som löjliga filter där du bär en katt på huvudet. Häftigt.

  Kolla in Facebook Messenger »

 7. Linje

  Line är ett av de mindre kända nätet ringer apps i Storbritannien, men det är massiv i Asien. Detta är en rolig en att använda för att, som appen har mest löjligt massiva katalog av klistermärken att lägga in dina chattar.

  En fråga är att du inte kan logga in flera enheter, som (som WhatsApp) du bara kan tilldela en enhet till ett telefonnummer.

Samtal med Hallon abonnemang som är bra

Som vi berört tidigare några av de gratis online samtal med Hallon abonnemang som är bra låter dig ringa verkliga telefonnummer till en kostnad. Med andra ord kan du använda din Skype-konto för att ringa din partner faktiska telefonnummer, och det skulle vara precis som ett vanligt telefonsamtal – perfekt om de inte är undertecknat någon ringer tjänster!

Men medan vissa av de stora namn märken har denna funktion, det finns gott om mindre kända kläder som låter dig göra detta för mycket, mycket mindre.

Företag som Hallon och Vimla kan du ringa telefonnummer på exakt samma sätt som Skype gör bara på en bråkdel av kostnaden med Hallon.

Olika företag kommer att vara billigare beroende på var du ringer från och till, så det är värt att jämföra kostnader från några leverantörer innan du anmäler dig. Lyckligtvis har de flesta av dem lista sina priser och göra dem ganska lätt att hitta!

Lämna ett svar