Billigaste mobilabonnemang med mobil/telefon

Billigaste mobilabonnemang med mobil / telefon! – Din smartphone är förmodligen den enhet du använder dagligen och bryr dig mest om. Så när du är på jakt efter ett abonnemang med telefon är det värt att jämföra utbudet för att få bästa pris. Här listar vi de senaste inom billigt abonnemang med mobil!

Här är de billigaste abonnemangen Januari 2020

50% rabatt Fria samtal & SMS / Kan tecknas med mobil / Ingen bindnings eller uppsägningstid

—————————————

hallon4 GB surf

Fria samtal & SMS

Ingen bindningstid

Spara oanvänd surf

49 kr/mån 99 kr/mån

—————————————

vimla6 GB surf

Fria samtal & SMS

Ingen bindningstid

Spara oanvänd surf

80 kr/mån 160 kr/mån

—————————————

fello10 GB surf

Fria samtal & SMS

Ingen bindningstid

Spara oanvänd surf

122,50 kr/mån 245 kr/mån

 

iphone 6s

hallon

Iphone 6S – 32 GB

Från 150kr/mån i 24 mån

+ abonnemang 49-174kr/mån

iphone 8

hallon

Iphone 8 – 8-64 GB

Från 310kr/mån i 24 mån

+ abonnemang 49-174kr/mån

iPhone XR

hallon

Iphone XR – 64 GB

Från 390kr/mån i 24 mån

+ abonnemang 49-174kr/mån

iPhone XS

hallon

Iphone XS – 64 GB

Från 530kr/mån i 24 mån

+ abonnemang 49-174kr/mån

iPhone XS MAX

hallon

Iphone XS MAX – 64 GB

Från 580kr/mån i 24 mån

+ abonnemang 49-174kr/mån

iphone 7

mybeat

Iphone 7 – 32 GB

Från 159kr/mån i 24 mån

+ abonnemang 50-350kr/mån

 

Jämförelse av billigaste mobilabonnemang med mobil på nätet

Så får du billigaste mobilabonnemang med mobil / telefon

Oftast köper vi ny mobil var annat år, ibland med samma operatör som tidigare och ibland med en helt ny. Det är främst priset eller den bättre servicen och erbjudandet som lockar människor till att byta abonnemang med telefon. Den främsta delen som skiljer sig mellan abonnemangen är datan, eller surfen.

Genom att jämföra de operatörer som erbjuder billigaste abonnemang med mobil på marknaden, kan du enkelt hitta även en mobil som passar till dessa. Oftast är det just abonnemangen som skiljer sig i pris så en bra början kan vara att leta efter det billigaste. Själva mobilernas priser är relativt lika mellan operatörerna.

En ytterligare aspekt att ta hänsyn till är om du behöver extrafunktioner så som internationell roaming, sparade surf, att du får ta med dig ditt tidigare nummer vid byte av ett billigt abonnemang med mobil samt fri surf. Se till så att du inte gör några kompromisser som du kommer att ångra senare genom att exempelvis köpa kontantkort. Du kan även läsa mer om billigaste mobilabonnemang här.

Välj rätt operatör och billigaste mobilabonnemang med telefon

När du väljer operatör bör du främst jämföra de som erbjuder det bästa priset, mest surfmängd och bäst täckning i ditt område. Exempelvis genom att kolla in varje operatörs täckningskarta. Det skadar heller inte att fråga vänner, familj och medarbetare om vad de har för billigaste mobilabonnemang med telefon.

Ofta finns det billigare operatörer som ägs av de större operatörerna för att erbjuda konsumenten ett enklare alternativ. Många kräver inte den bästa servicen, de bästa tilläggen och uppgraderingarna utan behöver bara en enkel mobil med abonnemang. Dessutom använd sig de mindre billigare operatörerna så som hallon, vimla och fello samma nät som de större operatörerna som tre och telenor. Du kan faktiskt spara en hel del pengar på att välja ett alternativ från en av de mindre operatörerna!

När du jämför abonnemang från exempelvis Hallon, Vimla och Fello bör du titta på:

 • Priset
 • Surf och datamängd
 • Om de erbjuder mobil med abonnemang, och i så fall vilka modeller.
 • Bor du på landsbygden kan det vara värt att ta reda på hur operatörens täckningskarta ser ut.

 

Täckning och surf

 • 4G-nät: Den senaste i mobilens datateknik. Du kan ansluta till 4G-nätet för att surfa på Internet när det inte finns någon WiFi service.
 • Mobila hotspot funktioner: Vissa smartphones kan använda sig av hotspots. Detta innebär att du kan slå på telefonen som en hotspot och ansluta datorn till hotspot för att surfa på Internet. Mobiloperatörer kommer vanligtvis debitera dig en extra avgift per användning för att förvandla din telefon med abonnemang till en hotspot.
 • Wi-Fi: WiFi-nätverk är offentliga trådlösa Internetservrar. Om din mobiltelefon har WiFi, betyder det att du kan ansluta till offentliga trådlösa nätverk för att ansluta till Internet.

Bra abonnemang med mobil som går att använda med wifi

Välj rätt mobil med abonnemang

Det finns en hel del olika saker att tänka på när du köper en ny smartphone. Behöver du en mobil med en stor skärm? Kanske föredrar du något med många funktioner? Letar du efter lång batteritid eller bästa kamera? Börja med att utarbeta en lista över de viktigaste funktionerna för dig och använd den för att jämföra enheter för att säkerställa att din nya smartphone fångar upp de flesta av dem.

Det finns egentligen bara två smartphone operativsystem värt att överväga idag: Android och iOS. Båda är lätta att använda och stödjer ett brett utbud av program och spel. Även om du kan byta från Android till iOS , eller från iPhone till Android finns det en inlärningskurva. De flesta som vill ha en enkel mobil väljer Iphone, medans de som vill ha en mer avancerad mobil där du kan göra mer väljer Android. Priserna är ganska lika oavsett tillverkare.

Jämför framför allt:

 • Priset
 • Iphone / Android
 • Internminne, tex 6 GB, 32GB mm
 • Kamera
 • Skärmstorlek

Iphone eller Android?

Android och iphone som har ett billigt abonnemang med mobil Android erbjuder ett bredare utbud av produkter till olika priser som ger fler anpassningsmöjligheter. Om du redan använder saker som exempelvis Google Maps, Gmail och Google Docs, då kommer Android att bli ett bättre val för dig. Den har också den bästa virtuella assistenten – “Google Assistant”  – som växer sig mer användbar hela tiden.

Apple iOS erbjuder en mer enhetlig, tillgänglig, och är säkrare. Om du redan har en MacBook eller en iPad, då är en iPhone förmodligen något du kommer känna dig extra bekväm med. Du hittar också ett enormt utbud av tillbehör för iPhone, något som kan begränsas till mindre kända Android-enheter. Som tidigare nämnt väljer väldigt många Iphone just för att de är så enkla att komma igång med!

Andra mobiler och tillverkare

Det finns några fler alternativ när det gäller mobila enheter. Några exempel är Samsung, Huawei, och Doro. Eftersom i stort sett alla nya telefoner har en pekskärm och ingen fysiskt tangentbord, kan du fokusera på andra faktorer för att avgöra vilken telefon som är bäst för dig.

Samsung

Samsung är också bland de mest populära smartphones i världen på grund av deras släta, elegant design och innovativa funktioner. De använder det kraftfulla, mångsidiga operativsystemet Android, känd för sin funktionalitet, och även för sin öppna plattform som ger dig kontroll, tillsammans med friheten att anpassa telefonen.

Huawei

Om du är en spirande fotograf är Huawei telefoner några av de bästa du kan köpa. Eftersom de är utformade för att vara perfekt för amatör fotografering – men de har fått andra funktioner som många konsumenter av den kinesiska tillverkaren kanske gillar. Huawei tillverkar och säljer massor av smartphones. Företaget har många olika val för dem som letar efter den senaste och bästa, liksom mer prisvärda “mellan-alternativ”, och mycket billiga enheter.

Doro

Doro är ett riktigt populär enkelt mobilmärke, och framför allt bra för äldre människor! Doro telefoner är särskilt utformade för att vara lätt att använda. De är särskilt lämpade för dem som har problem med fingerfärdighet, syn eller hörsel, tack vare funktioner såsom stora knappar och kompatibilitet hörapparat. Många Doros telefoner saknar de mer avancerade funktionerna i modern smartphones, såsom pekskärm och högupplösta kameror. Men de kan vara bra för dem som vill ha en telefon främst för samtal och SMS.

Köp abonnemang med mobil via nätet – det är oftast billigare!

Även om du nu redan har valt din operatör och din smartphone, har du troligen fortfarande några val kvar att göra när det gäller att faktiskt köpa en telefon med abonnemang. Det mest kända sättet för de flesta konsumenter är att köpa billigaste mobilabonnemang med telefon. Genom att underteckna ett avtal på oftast 24 månader, kan du ofta få en ny telefon till ett rabatterat pris!

Om du inte vill låsa dig i ett kontrakt, överväg att köpa en telefon till fullt pris (ca 5.000 -10.000 kr) antingen från en operatör på nätet eller från en tredje part i den fysiska handeln. Du kan också köpa olåsta telefoner som du kan använda på alla kompatibla abonnemang. Vi listar telefoner i alla olika priser. Du kan även få några extra billiga telefoner som är begagnade eller renoverade.

Tips när du jämför flera mobiltelefoner och abonnemang

Det finns massor av mobiltelefonmodeller på marknaden idag, och tusentals varianter med abonnemang att tänka på när du plockar rätt enhet. Det kan vara bra att jämföra följande faktorer:

 • Pris
 • Operatör
 • Betyg av tidigare kunder
 • Android/Iphone
 • Tangentbord och gränssnitt
 • Kamera och videokamera
 • Anslutningar
 • Musik kapacitet
 • Lagring och minne
 • Formfaktor och färg
 • Tillgänglighet
 • Tillverkare

Vad en mobil med abonnemang kostar i månaden

 

Erbjudanden även för barn, student och pensionär!

Du kan även få individuella abonnemangsplaner med mobiltelefon anpassade för familjer, barn, studenter och senior. Om du behöver någon av dessa för att täcka behovet för andra människor i din familj, eller om du vill kombinera tjänsten med en make eller partner, då är en av dessa planer något som kan vara ett bra sätt att spara pengar.

De flesta vanliga upplägg omfattar nu obegränsad samtalstid och SMS, men du kan avstå obegränsat för att spara en betydande summa pengar. Du kan även läsa mer om mobilabonnemang barn samt för billigaste mobilabonnemang pensionär / seniorPå familjeplaner där familjemedlemmar behöver dela alla sina minuter, kommer du ofta få mer variation i ditt abonnemang, även för studentabonnemang.

Billigaste mobilabonnemang med mobil / telefon

Massor av människor gillar att få billigaste mobilabonnemang med mobil / telefon eftersom de är ett sätt att få dessa till ett mycket bättre pris. Om du har ett årlig avtal med en operatör och du vill avbryta tjänsten före utgången av kontraktet, måste du ibland betala en avgift för varje av de återstående månaderna i ditt avtal. Ett billigt abonnemang med mobil kan vara rätt väg för dig!