Billigaste mobilabonnemang utan och med obegränsad surf

Att välja billigaste mobilabonnemang utan eller med obegränsad fri surf och mobil data behöver inte vara svårt! Här går vi igenom surf och ger dig även rabatt för de abonnemang du hittar på denna sida!

Här är de billigaste abonnemangen Januari 2020

50% rabatt Fria samtal & SMS / Kan tecknas med mobil / Ingen bindnings eller uppsägningstid

—————————————

hallon4 GB surf

Fria samtal & SMS

Ingen bindningstid

Spara oanvänd surf

49 kr/mån 99 kr/mån

—————————————

vimla6 GB surf

Fria samtal & SMS

Ingen bindningstid

Spara oanvänd surf

80 kr/mån 160 kr/mån

—————————————

fello10 GB surf

Fria samtal & SMS

Ingen bindningstid

Spara oanvänd surf

122,50 kr/mån 245 kr/mån

 

Jämför alla billigaste mobilabonnemang med surf från Hallon

Hitta billigaste mobilabonnemang med och utan surf

Att hitta rätt mobiltelefon med abonnemang behöver inte vara svårt. Vi analyserade massor av abonnemang med olika mängder surf och andra tillägg. Du kan välja att köpa ett billigaste mobilabonnemang med surf eller utan. Det vanligaste är att ett abonnemang kommer med fria samtal och SMS ink en viss mängd surf, men för en del finns även alternativet till obegränsad surf både för abonnemang och kontantkort.

Mobiler mer det billigaste mobilabonnemang utan surf

Abonnemang eller kontantkort?

Det finns idag två varianter av upplägg att välja mellan. Tidigare var kontantkort mycket populära men fler och fler har nu gått över till ett abonnemang. Främst för att det är smidigt och även många gånger erbjuds tillsammans med en ny mobiltelefon. Vad som passar dig beror helt på ditt behov, men fördelarna finns främst hos ett abonnemang.

Den enda fördelen tidigare med kontantkort var att de erbjuder en fast kostnad, så att du exempelvis inte kunde ringa för hur mycket som helst och få dyra räkningar. Just fast pris har nu även kommit till abonnemangens värld och erbjuds därefter på samma sätt. Det finns kort och gott inte längre så många fördelar kvar med ett kontantkort!

så beställer du obegränsad surf till din telefon

Obegränsad surf

Obegränsad surf är bra. Precis som namnet antyder tillåter det dig att surf hur mycket du vill! Om du alltid vill kunna titta på Netflix på din surfplatta eller mobil, och lyssna på ändlösa podcasts när du pendlar, då är en obegränsad surf något för dig. Dessa abonnemang fungerar precis som alla andra, du få fria samtal och SMS och väljer helt enkelt att få obegränsad surf. Detta är ofta de dyrare alternativet, men som också ger dig mest frihet!

Bra att veta om abonnemang med obegränsad surf

Kommunikationen har avancerat från dagarna av telefonkiosker till mobiltelefoner. Medan handhållen teknik växer i popularitet är det viktigt att ha koll på de dataplaner som följer varje abonnemang. De billigaste mobilabonnemangen förbises ofta och människor tecknar ofta för dyra lösningar hos andra operatörer! Jämför alltid priset, på denna sida listar vi främst de billigaste alternativen.

En annan sak som kan vara bra att hålla koll på, särskilt för dig som företagare eller för dig som reser mycket. När du söker efter ett abonnemang är det bra att veta om planen även omfattar internationella samtal och att den obegränsade surfen även gäller utomlands.

bra mobildata

Pris och användning

Mobildata är den viktigaste delen av våra abonnemang , men det är också den dyraste. För att hjälpa dig att välja rätt har vi några expert tips och en uppdelning av hur mycket data du behöver för dina favoritprogram och tjänster.

Nedan har vi en enkel överblick över hur mycket data du bränner igenom under en timme, exempelvis för att använda ett par populära appar och tjänster. Om du använder mer än en av dessa tjänster regelbundet, överväg att välja en större datamängd. Observera dessa siffror kan variera beroende på dina egna personliga användning liksom den telefon du använder.

3GB10GB15GB+20GB
E-postgrön checkgrön checkgrön checkgrön check
Surfandegrön checkgrön checkgrön checkgrön check
Facebookgrön checkgrön checkgrön checkgrön check
Skypegrön checkgrön checkgrön checkgrön check
Music Streaminggul checkgrön checkgrön checkgrön check
Online-spelandegul checkgrön checkgrön checkgrön check
Youtuberöd checkgul checkgrön checkgrön check
Streaming TVröd checkröd checkgul checkgrön check
Ladda ner filmer och TVröd checkröd checkgul checkgrön check
Nedladdning Spelröd checkröd checkgul checkgrön check
grön check= Normal aktivitet
gul check= Du kan behöva mer data
röd check= Du behöver mer data

Snabbguide för surf och data

 • Generell surf på internet använder ungefär 60 MB per timme
 • Facetime använder ca 85MB per timme
 • Facebook använder ungefär 80 MB per timme för att surfa, 160 MB per timme för video
 • Snapchat använder ca 160 MB per timme
 • Instagram använder ca 720MB per timme
 • YouTube använder ungefär 300 MB per timme
 • Netflix använder från 250 MB per timme
 • Spotify streaming använder ungefär 150MB per timme
 • Podcasts använder ungefär 60 MB per timme
 • Spel använder från 3 MB per timme

fri surf i mobilen

Tips för hantering av data och surf

Om du undersöker ett nytt abonnemang, ett av de bästa sätten att räkna ut hur mycket data du behöver är att titta på din senaste telefonräkning. Dessa bör visa hur mycket data du använder. De flesta leverantörer har också en dataanvändning app du kan installera på din iPhone eller Android, men dessa kommer inte alltid att visa dig historisk information.

Om du registrerar ett 24-månaders abonnemang bör du ta hänsyn inte bara till dina nuvarande behov, men för dina framtida behov också.

obegränsad surf med abonnemang

Billigaste mobilabonnemang utan eller med obegränsad fri surf

Hur vet du om ett av dessa abonnemang är rätt för dig? Vi har tagit fram de fem vanligaste frågorna du behöver för att svara på detta när du ska köpa ett nytt billigaste mobilabonnemang.

 • Hur mycket surf behöver jag? Obegränsad surf förhindrar ger dig frihet. Tänk på att du även kan köpa en mindre plan och använda wifi så mycket som möjligt för att spara pengar!
 • Vilket nät är bäst? Förutom pris och surf är det viktigt att ditt abonnemang har bra täckning för där du bor. Kolla gärna operatörens täckningskarta på dess hemsida.
 • Rabatt? Många operatörer erbjuder rabatter och specialerbjudanden, håll utkik efter dessa.
 • Kontantkort eller abonnemang? Som tidigare nämnt rekommenderar vi alltid ett abonnemang före ett kontantkort, men valet är ditt.
 • Är min telefon kompatibel? Om du redan har en mobil och vill köpa nytt abonnemang är det bra att dubbelkolla så att din telefon inte är låst till en viss operatör. Tänkt på att ett kontantkort kan ge obegränsad surf och data, läs mer här.