Seniorer rabatt för mobil för pensionär med abonnemang

Om du föredrar att betala en räkning i slutet av månaden, snarare än laddning och spåra din användning, abonnemangstelefon planer är rätt väg att gå. Det enda att hålla utkik efter är att gå över dina datainneslutningar som du kommer troligen att debiteras för överskjutande dataanvändning. Men vissa operatörer inte ut överskotts uppgifter, så de kommer att antingen begränsa eller bromsa data fram till nästa faktureringsperiod om du köper en data fyll.

gammal senior

 • Hive Mobile  har etablerat sin plats på marknaden som en billig leverantör körs på Optus nätverket. Planer börjar på $ 12,80 för 1 GB data, men om du behöver lite mer data kan du få 2,5 GB för $ 18,80 eller 10 GB för $ 28,80. Överskott data laddas i KB steg.

Mobilen

 • Moose Mobile har gjort en massa oväsen när det gäller billiga abonnemang telefon planer. Denna lilla Telco verksamma på Optus nätverket, är känd för ibland erbjuda erbjudanden för sina billiga telefon planer för så lite som 1c för den första månaden. Överskott data laddas i KB steg.
 • Pennytel är liten Telco med abonnemangs telefon planer börjar på $ 10,00 för 1 GB data med obegränsade standard nationella samtal och SMS. Om du vill ha lite mer data kan du få 2 GB för $ 15.99. Pennytel tar inte betalt för överskjutande data.
 • Telechoice fungerar på Telstra nätverket och erbjuder en rad postpaid telefon planer på både en månad till månad och visstidsanställning. Denna Telco säljer också telefoner via nätbutiken och tegel och murbruk butiker. Överskott data laddas i GB steg.

Opus

 • Exetel erbjuder en rad olika planer körs på Optus nätverk på en inga lås-in (månad till månad) plan. Obegränsade samtal och SMS är på alla planer och data inneslutningar börjar på 2GB och gå upp till 18GB. Överskott data laddas i GB steg.
 • Södra Phone erbjuder en rad planer på Optus nätverk med målet att ge bra service och val till regional Australien. Abonnemangs planer finns som månad till månad eller 12-månaders kontrakt med extra data för 12-månaderskontrakt. Southern telefonens Gröna planer laddningsöverskott data i GB steg.
 • Woolworths Mobile erbjuder både kontantkort och abonnemang planer på Telstra nätverket, tillsammans med planer medföljer nya mobiltelefoner. Planen priser och inneslutningar förbli densamma på de tre alternativen, med faktureringsperiod är den enda skillnaden. Obegränsad nationella standard prat och text är tillgänglig på alla planer. Ingen överskjutande data laddas, så du måste köpa en separat information tillägg för mer data.

Billiga ‘lång utgången’ mobilabonnemang för seniorer och pensionärer

Om du inte är en tung användare och inte vill ladda varje månad, kan det vara frestande att hoppa på en lång utgångs plan allmänt märkt ‘pay as you go’ eller “PAYG planer. Dessa planer ofta inte löper ut i 60 dagar eller mer, med några varaktiga ett helt år. Detta gör det möjligt att lägga till kredit som du tycker passar, med billiga priser som erbjuds. Läs mer på billigastemobilabonnemang.nu/pensionar-och-senior/.

 • Amaysim har en $ 10 startpaket som varar 365 dagar: Samtalen är 15c / minut, texter 15c vardera, MMS 49c och data 15.4c / MB.
 • ALDI Mobile har en konkurrenskraftig plan som också varar 365 dagar. $ 15 eller $ 30 laddar finns. Samtal är 12c / minut, texter 12c vardera, MMS 35c vardera och data är 5c / MB.
 • Optus har långa utgångs planer börjar på bara $ 10 och denna plan varar i 45 dagar. Planerna kan sedan pågå i upp till 365 dagar. Credit rollover gäller upp till $ 500 värde. Samtalen är 25c / minut, texter och MMS är 25c vardera, och data är 5c / MB.
 • Vodafone har planer som löper över 180 dagar och 365 dagar, med pay-as-you-go prissättning för samtal, texter och data: samtal är 20c / minut, är SMS 20c / text och data är 4c / megabyte.

Allt som allt, de större spelarna är inte de enda spelarna i lång livslängd spelet. Andra leverantörer som Aldi Mobile och Amaysim erbjuder också konkurrenskraftiga priser. Med vissa operatörer måste du se upp för rejäl dataavgifter – 15c / mb kanske inte verkar så mycket, men kan säkert lägga upp.

iPhone planer för seniorer

Medan många äldre och pensionärer kommer att leta efter en billig och glada förbetalda alternativ, kan du vara mer intresserad av att få tag på en skinande ny smartphone, med iPhone XS  normalt hetaste biljetten i stan. Även om du kan köpa telefonen direkt och gör ditt val av SIM-endast erbjudanden, kan du också anmäla dig till en plan där du kan betala kostnaden över 12, 24 eller 36 månader. Generellt de billigaste planer kostar ca $ 40, men enhets återbetalningar är extra och kan göra den totala planen återbetalning varje månad kostnad på över $ 80!

Nedan är några av de billigaste publicerade planen alternativ från var och en av de tre stora telekombolag i prisordning och exklusive mobiltelefonbetalningar. Denna tabell innehåller hänvisningslänkar.

Seniorer planer från Jeenee Mobile

Låg kostnad tjänst Jeenee Mobile , som körs på Optus nätverket erbjuder fyra special abonnemang för äldre avsedda för australier 60 år och äldre, som alla är under $ 20 per månad. Alla planer kommer med obegränsad samtalstid och text, och följande datainneslutningar:

 • $ 9.90 Plan: 1 GB data per månad på ett vardagligt plan, eller 1,2 GB på en 12-månaders kontrakt
 • $ 14,90 Plan:  1,5 GB data per månad på ett vardagligt plan, eller 2,5 GB på en 12-månaders kontrakt
 • $ 22 Plan:  8 GB data per månad på ett vardagligt plan, eller 15 GB på en 12-månaders kontrakt

Du kan få din egen smartphone till dessa planer, eller köpa en ny, lägre från enheten direkt från Jeenee. För att kvalificera sig för särskilt från Seniors tjänsten behöver du en giltig Seniors Card, Centre Age Pension-kort eller Veteran Affairs kort.

Seniorer rabatt

Om du är en Seniors kortinnehavare kan du vara berättigad till rabatterade priser på din mobiltjänst. Flera av Australiens största mobiloperatörer erbjuder reducerade avgifter för seniorer, inklusive:

 • Vodafone: Pensionärer kortinnehavare kan göra anspråk på en 10% rabatt på Select Vodafones planer. Besök webbplatsen för att ta reda på vilka planer finns för tillfället berättigade till en rabatt. Villkor gäller.
 • Telstra: Gäller Centre och Veteran Affairs pensionskorthållare kan göra anspråk på en rabatt på hemtelefon tjänster, men detta har ännu inte utvidgats till Telstras mobila planer.

Lämna ett svar