Varför köpa en iPhone 8?

IPhone 8 och 8 Plus, först släpptes 2017, är inte längre ett flaggskepp Apple-enheter, efter att ha ersatts av iPhone XS , XS Max och XR . Apple dock fortsätta att sälja iPhone 8 modeller som en lägre kostnad alternativ alldeles intill de nyare modellerna och äldre iPhone 7 och 7 Plus, som är ännu billigare.

Prissatta börjar på $ 599 för en 64GB iPhone 8 eller $ 699 för en iPhone 8 Plus, de två äldre iPhones är billigare än $ 749 iPhone XR, de $ 999 iPhone XS, och $ 1099 iPhone XS Max.

iphone 8

iPhone XS Max, XR, XS, 8 och 8 Plus
IPhone 8 modeller inte har den nyare kant till kant konstruktion introduceras i iPhone X, XS, XS Max och XR i stället erbjuda en Touch ID hemknappen och tjock övre och nedre ramar i en 4,7 eller 5,5 tum kropp . Det finns ingen TrueDepth kamerasystem för Face ID, men trådlös laddning stöds.

SKÄRM

Apples iPhone 8 använder en LCD-skärm i stället för OLED och kameran är mindre avancerad, men ändå tar fantastiska bilder tillsammans med 4K video och A11 Bionic processorn är snabb nog att det kommer att hålla sig väl i många år framöver.

Det är IP67 vattentät och har LTE Advanced hastigheter på upp till 600MB / s, men det har inte dubbla SIM-funktionalitet.

Om du inte har något emot att gå miste om Face ID funktioner som porträttläge och Animoji och inte gör något extra bezel storlek är iPhone 8 en utmärkt enhet som kommer att spara en hel del pengar.

Om du slits mellan iPhone 8 och en nyare iPhone, se till att kolla in iPhone jämförelse verktyg på Apples webbplats för att jämföra enheter drag för drag.

VAD ÄR NÄSTA FÖR IPHONE 8

Apple påstås arbetar på en ny version av iPhone 8 som kommer att släppas i mars 2020 i syfte att öka sin andel i mitten-tier smartphone marknaden. Den uppdaterade iPhone 8 kommer enligt uppgift att fortsätta att presentera en 4,7-tums skärm, men kommer att ha en ny A13 processor, single-lins bakre kamera, och 128GB lagringsutrymme. Klicka här för att köpa en iphone 8.

Apple inte ofta förnya äldre iPhones med nya processorer och komponenter, så det är inte klart hur exakt denna information eller om telefonen kommer att positioneras som en faktisk iPhone 8 eller något annat.

SPECS OCH BILLIGASTE MOBILABONNEMANG

Infördes den 12 september, 2017 iPhone 8 och iPhone 8 Plus representerade ett “stort steg framåt för iPhone”, enligt Apples vd Tim Cook. De två enheterna “förbättra allt vi älskar om iPhone” med renoverade, inre och en tweaked design, men de förändringar som införts var inte lika dramatisk som förändringar som till iPhone X , som lanserades tillsammans med iPhone 8 och iPhone 8 Plus. Läs mer om billigaste mobilabonnemang på www.billigastemobilabonnemang.nu.

IPhone 8 och iPhone 8 Plus blanda lite av iPhone abonnemang med en liten bit av den tidigare generationens iPhone 7 och iPhone 7 Plus. Den övergripande designen är samma som föregående generation enheter, men iPhone 8 och iPhone 8 Plus antog glaskropparinklämt i en en matchande mobilabonnemang . Till skillnad från iPhone X, iPhone 8 fortsatte att inkludera Touch ID hemknappen och tjocka ramar på toppen och botten av skärmen.

För närvarande finns i tre billigaste färger , silver, Spacegrå och guld, iPhone 8 och iPhone 8 Plus presenterade mest hållbara glasnågonsin i en smartphone i en förstärkt stål och aluminium struktur som är IP67 vatten och dammskyddad . Stereohögtalarinställning i anordningen uppdaterad till att vara 25 procent högre med djupare bas.

UPPGRADERINGAR

IPhone 8 inkluderar en 4,7-tums skärm, medan iPhone 8 Plus har en större 5,5-tums skärm. Båda visar var uppgraderas med True Tone stöd som syftar till att anpassa färgtemperatur och intensitet till det omgivande ljuset i ett rum för en mer naturlig, pappersliknande tittarupplevelse. 3D Touch och P3 brett färgstöd för ett större utbud av färger fortsätter att vara tillgängliga.

Apple valde glas för kroppen av iPhone 8 och iPhone 8 Plus för att möjliggöra en Qi-baserade induktiva trådlös laddningfunktion, som gör det möjligt för de två enheterna som ska laddas när den placeras ovanpå någon Qi-certifierad induktiv laddare.

CHIPPET

Inne i iPhone 8 och iPhone 8 Dessutom finns det en sex-core A11 Bionic chip som Apple vid lanseringen sa var den smartaste och mest kraftfulla chip någonsin infördes i en smartphone. Det finns två prestanda kärnor som är 25 procent snabbare än A10 Fusion chip i iPhone 7, och fyra effektivitets kärnor som är 70 procent snabbare .

Med en andra generationens prestanda styrenhet , alla kan sex kärnor utnyttjas samtidigt för mycket förbättrade hastigheter vid hantering flertrådiga arbetsbelastningar. Det finns en Apple-designade 3-core GPU som är 30 procent snabbare än den tidigare generationen GPU, och två av kärnorna, den Neural Engine gör maskininlärningsuppgifter snabbare än någonsin tidigare.

Lämna ett svar