Comviq

Comviq är ett dotterbolag till Sveriges Tele2 och använder nätverk av andra företag. Tele2 själv inte längre säljer kontantkort utom genom Comviq. Dess kontantkort kallas Comviq Kontantkort och säljs närbutiker som exempelvis 7-Eleven. Tidigare kunde man bara köpa SIM-kort på nätet om du hade ett svenskt telefonnummer och adress, men det är nu möjligt att välja ett datapaket från företagets webbplats och använda vissa utländska kreditkort. Kolla om ditt kreditkort val accepteras med obegränsad surf! Du kan kontrollera ditt saldo när som helst genom att ringa * 111 #.

Comviq erbjuder fyra olika dataplaner, som alla är bra för 30 dagar.

FIXET PRIS

Fastpris har gratis inhemska samtal, inhemska SMS och MMS. Dess data kan användas inom Europeiska unionen (EU) och Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES) samt Sverige.

PrisData
SEK1452GB
SEK1954GB
SEK2458 GB
SEK29520GB (EU locket 8 GB)
SEK45 (per vecka)400MB

fast mini och kontantkort

För SEK95 får du 2 GB inhemska data, 200 minuter till svenska nummer gratis SMS och MMS. Data kan inte användas för roaming inom EU / EES och när dina minuter är slut debiteras du med en hastighet av SEK0.45 / min. Mer info om kontantkort hittar du här.

människor

PrisData
SEK50500MB
SEK 1001 GB
SEK2002GB

Surfa med billigaste abonnemang

Surf alternativen är begränsade. Inga samtal eller SMS / MMS finns tillgängliga och data fungerar bara när du är i Sverige. Läs mer om billigaste abonnemang som finns!

PrisData
SEK501 GB
SEK 1003 GB
SEK20010SE

Comviq är ett dotterbolag till Tele2 i Sverige. Så det använder Tele2 och Telenor nätverk 2G, Tele2 och Telia Networks på 3G och Net4Mobility (= Tele2 och Telenor) på 4G.

Tele2 säljer inte egna förbetalda SIM längre, de är anpassade till avtalskunder och kanalisera alla förbetalda produkter genom sin Comviq varumärke. De har en> 99% täckning på 2G, 3G och 4G / LTE: Comviq Täckningskarta eller Maps Tele2s Täckning

Tillgänglighet, lösningar och mobiler

Du kan få sina kontantkort kallas Comviq Kontantkort från Comviq återförsäljare eftersom de inte har några butiker själva. Alla Pressbyrån, 7-Eleven eller andra närbutiker och några ICA, COOP eller flera andra livsmedelskedjor också för 45 kronor eller i många fall gratis om du köper en topp. Läs mer om abonnemang med mobil och telefon här.

SIM-kort är normalt gratis om man köper på nätet och tillsammans med en plan eller ett paket. Men för att du måste ha ett svenskt personnummer och ett svenskt postadress. Inget behov av att registrera ditt SIM-kort ändå. SIM-kort i alla tre ström storlekar finns tillgängliga.

Enligt vissa användare är det nu möjligt att välja ett datapaket på deras hemsida och betala med lokala eller utländska kreditkort. För vissa utländska kreditkort det verkar vara viktigt, som du kommer åt sajten med hjälp av ett svenskt IP-adress. Detta kan göras i Sverige med hjälp av Conviq SIM någonstans eller använda ett svenskt VPN från utlandet för top-ups. Som exempelvis ett abonnemang för företag.

Kontrollera ditt saldo genom * 111 #.

Planer med uppgifter

Följande planer erbjuds endast kontantkort och inhemska data. Allt nedan är giltiga i 30 dagar, med undantag för 45 kronor (vecka) som gäller endast 7 dagar. Efter denna period planen ändras till standard, inkluderar att inga data och är ganska dyra.

 • Fastpris: inhemska samtal, inhemska SMS och MMS är gratis, data kan användas för roaming inom EU / EES också:
  • 145 SEK: 5 GB
  • 195 SEK: 10 GB
  • 245 SEK: 20 GB (EU: max. 12 GB)
  • 295 SEK: 40 GB (EU max. 12 GB)
  • 45 kr (per vecka): 500 MB
 • Fastpris mini: 95 kronor; 3 GB inhemska endast 200 min gratis samtal till svenska nummer, sedan 0,45 kr / min, gratis inhemska SMS och MMS, plan kan inte användas för roaming inom EU / EES
 • Fastpris Combo: 345 kr; obegränsade inrikessamtal, SMS, MMS, 1000 minuter till 41 länder och 100 minuter till en annan 64, 10 GB inhemska och EU / EES-roaming för förteckningen över länder och mer information om pensionär och senior, samt se här och med rabatt för barn och ungdomar.
 • Amigos : billiga internationella samtal och texter, standarddatahastighet på 0,35 kr / MB. Kan kombineras med Fastpris, Fastpris mini eller surfa genom uppladdning Amigos på samma SIM som du har annan plan. Observera att när du gör detta din andra planen inte kommer att förnyas automatiskt längre. Data utsläppsrätter kan användas för roaming inom EU / EES:
  • 50 SEK: 500 MB
  • 100 SEK: 2 GB
  • 200 SEK: 5 GB
 • Surf: inga samtal eller SMS / MMS möjligt endast data i Sverige, inte kan användas för roaming
  • 55 SEK: 1 GB
  • 155 SEK: 5 GB
  • 255 SEK: 15 GB

EU roaming (utom Fastpris Mini och Surf ) med studentabonnemang

Tillägg Data i Fastpris (upp till 12 GB) och Amigos förpackningar för studentabonnemang kan användas för roaming inom EU / EES, men inte Fastpris Mini och Surf planer som inte erbjuder någon roaming.