Telia Mobilabonnemang

telia i sverige logo

Recension:

Telia har den största marknadsandelen i Sverige och i allmänhet tros ha den bästa täckningen i landet för 2G, 3G och 4G. 4G / LTE är tillgänglig på kontantkort med hastigheter upp till 20 Mbps.

Starter SIM-kortet kallas Telia Kontantkort Startpaket. Det är gratis om du beställer det på nätet eller köpa den i en officiell Brand Store. Annars kostar det 100 kronor i olika närbutiker. Som kommer att förklaras senare, är den internationella top-up webbplats IHaveLanded ett bra sätt att fylla på med ett utländskt kontokort. Annars kan du köpa top-up kort i de flesta närbutiker som stormarknader och bensinstationer. Kort kommer att upphöra efter 13 månader utan att användas. Telia erbjuder dataförbättrings paket samt multiservice buntar som topp-ups. Alla planer är listade nedan, information om kontantkort.

Telia data feature bundles med mobiltelefon

PrisDataGiltighet
SEK49500MB31 dagar med mobil
SEK1492GB31 dagar
SEK2996SE6 månader
SEK39912GB6 månader

Telia Fastpris combo bundles

PrisDatainrikes SMSinrikessamtal
SEK99500MBObegränsat100 minuter
SEK1491 GBObegränsat100 minuter
SEK1992GBObegränsatObegränsat
SEK2495 GBObegränsatObegränsat

Telia i Sverige och billigaste mobilabonnemang

Telia som ägs av svenska Telia Bolaget är marknadsledande i Sverige med den bästa täckningen i hela landet i 2G, 3G och 4G (på 800, 1800 och 2600 MHz): Telia 2G 3G 4G täckningskarta . 4G / LTE är tillgänglig för företagere för alla förbetalda produkter med upp till 100 Mbit / s hastighet.

Om du ska till norra Sverige och har för avsikt att hålla sig borta från städerna, kommer då Telia eller dess Underordnat varumärke Halebop förmodligen vara den enda nätverk som har täckning.

Observera att det är nästan omöjligt nu för utlänningar att använda internationell roaming utanför Sverige Telia SIM-kort, på grund av behovet av en särskild registrering (läs mer om billigaste mobilabonnemang).

Tillgänglighet för barn, senior och student

Deras förbetalda startpaket som heter ” Telia Kontantkort Startpaket ” säljs gratis på nätet och i Telia märkesbutiker ( locator ) och för 100 kronor i många närbutiker som barnen Coop, ATG, 7-Eleven, CircleK, Hemköp och Pressbyrån ( lagra locator ). Alla tre storlekar finns. Du förväntas fylla på minst 50 kronor eller en bunt redan från början.

Online byrå ihavelanded.com säljer Telia SIM-kort med pensionär världsomspännande leverans mot en tilläggsavgift. De är också en av de få sätt att fylla på Telia SIM-kort med ett utländskt kontokort , eftersom Telia normalt accepterar endast svenska betalningssystem.

I landet kan du köpa ladda kuponger ( “laddingscheck”) som finns på många ställen. Lös kupongen genom att slå * 125 * # eller använda denna webbsida på nätet . Om du har Sverige bankkonto eller Sverige kreditkort kan du använda officiell ladda sidan ( “Ladda”) .

Slå * 120 # och tryck på “ring” -knappen för att kontrollera bytesbalansen samt studenter.

Telia förbetalda SIM-kort kommer att upphöra efter 13 månader utan användning. Ladda ditt kort minst en gång per år och det kommer att vara aktiv, men det kan vara svårt ut ur Sverige.

Data har paket

Deras data bara paket kallas ” Surf ” och finns i dessa volymer:

 • för en månad (= 31 dagar):
  • 500 MB: 49 SEK
  • 2 GB: 149 SEK
 • i 6 månader (= 183 dagar):
  • 10 GB: 329 SEK
  • 20 GB: 429 SEK

Alternativt kan de säljer combo paket som kallas ” Fastpris ” med inhemsk röst, SMS och data alla giltiga i en månad:

 • 500 MB, obegränsad inhemska SMS, 100 minuter inrikessamtal: 99 SEK
 • 1 GB, obegränsad inhemska SMS, 100 minuter inrikessamtal: 149 kr
 • 2 GB, obegränsad donestic SMS och samtal: 199 kr
 • 5 GB, obegränsad inhemska SMS och samtal: 249 kr

Max. hastigheten är 100 Mbps i 3G och 4G. Standard hastighet utanför förpackningar är en daglig avgift på 10 kronor per MB med en max. 19 kronor per dag, då reducerad hastighet.

EU roaming (Svenska Inneboende only)

Telia nu kräver registrering att använda sina förbetalda SIM-kort utomlands (EU ingår). “Roam som hemma” i EU kräver registrering hos ett svenskt personnummer ( Personnummer ) på nätet , eller personligen vid en Telia butik med ett bevis på uppehållstillstånd i Sverige (arbetstillstånd, studier, uppehållstillstånd, eller bevis på egendom ägandet i Sverige), så roaming förblir otillgänglig för den genomsnittliga kortsiktiga besökare.

IHaveLanded

Om du väljer att köpa Telia SIM-kort i förväg, kan du välja den 3: e parts webbplats IHaveLanded och köpa ett SIM som ska levereras till din hemadress för en premie. De erbjuder tre startpaket:

För 15 € får du 500 MB gäller för en månad var 30 dagar under ett år, den 1: a varje månad i 12 dagar sedan dag för aktivering. Den innehåller också 50 kronor ringer kredit.

Efter att ha använt den medföljande data ersättning, droppar hastighet ned till 56 kbit / s. Deras top-up webbplats är en av de få sätt att top-up varje Telia kontantkort från Sverige utan svenska Personnummer med hjälp av en främmande kreditkort.