Hallon mobilabonnemang erbjudande

Hallon ägs av operatören Tre och erbjuder bra och billigare mobilabonnemang. Alltid med fast pris, utan uppsägningstid eller bindningstid! En ytterligare fördel med denna operatör är att de använder sig av Tres nät som tidigare testats att ge bland de högsta hastigheterna när det kommer till nedladdning. Vidare erbjuder de även olika rabatter och andra erbjudanden med bättre priser för studenter, barn/ungdomar och seniorer. Läs mer om billigaste mobilabonnemang här.

Om du är eller blir kund hos Hallon kan du byta abonnemangslösning när du vill. Detta betyder att du enklare kan anpassa abonnemangen efter din egen användning lättare. (För att göra detta kontaktar du främst Hallons egna kundservice på deras hemsida)

hallon mobilabonnemang

Därför rekommenderar vi Hallon mobilabonnemang!

Prisvärda och väldigt populära abonnemang som erbjuder lösningar till alla! Få operatörer erbjuder så mycket till så många, därför väljer vi att ranka denna operatör högt och ger en stark rekommendation. Som hos så många andra operatörer får du även här fria samtal och SMS.

Fördelarna

 • Ingen bindnings eller uppsägningstid
 • Alltid fastpris
 • Behåll ditt gamla nummer
 • Spara surfen
 • Rabatt – barn/student/senior/företag
 • Surfhastighet upp mot 64 Mbit/
 • Når ut till 99% av Sveriges befolkning
 • Erbjuder mobil + abonnemang
BarnrabattSeniorrabatt (55+ år)Studentrabatt
JaJaJa

Snabbinfo

 • Ej bindnings eller uppsägningstid
 • Når ut till ca 99% av Sveriges befolkning
 • Erbjuder datahastighet upp till ca 64 Mbit/s
 • Bra rabatter
 • Även abonnemang + mobil

För det mesta har Hallon bra teckning och använder sig av Tres nät. Bor du i storstaden har du generellt bättre täckning än på landsbyggden, men detta är något som de flesta operatörer har problem med.

Tidigare har Hallon erbjudit få olika upplägg men har nu stärkt upp detta med fler olika lösningar för att passa många. Välj endast den surfmängd du vill ha, fria samtal och SMS ingår normalt hos de flesta operatörer nu mer.

Hos Hallons kundtjänst kan du få hjälp med generella frågor rörande ditt abonnemang och andra lösningar. De har tyvärr inget nummer att ringa men det går bra att skicka mail eller använda deras chat som är öppen 09.00 – 16.00 vardagar.

hallon abonnemang

Slipp bindningstid och uppsägningstid

En av de bästa fördelarna med abonnemang från Hallon är att de inte har någon bindningstid eller uppsägningstid. Detta är en bra förmån som inte alla operatörer erbjuder och möjliggör för en större flexibilitet för dig som kund. Du kan alltså byta abonnemang, eller operatör, när du vill! För att göra detta kontaktar du enklast deras kundtjänst för mer hjälp. Vill du ändra själva abonnemangets surf går du in på “Mina sidor”.

Mobilnät via Tre

Som tidigare nämnt använder sig Hallon av Tres nät som framför allt ger god täckning i större städer och södra delen av Sverige. Det kan ibland uppstå situationer där täckningen inte är lika bra, som exempelvis på landsbyggden eller norra delen av landet. Kunder med Hallon abonnemang kan utnyttja deras 3G men även 4G nät. För mer information om hur täckningen ser ut i landet ber vi dig besöka Tres hemsida och ta del av deras täckningskarta, du kan även läsa mer om surf här.

MobilnätTäckningHastighet
Via Tre99% av Sverige Ca 7-34 Mbit/s

Kostnadsfri användning av abonnemang inom EU

Idag kan du använda operatörens alla abonnemang inom både EU och ESS utan att behöva betala något extra. Vid exempelvis en utlandsresa kan du ringa och skicka SMS för samma kostnad som om du vore i Sverige. Det du behöver tänka på är att detta inte gäller på samma sätt om du ringer från Sverige till ett annat land i EU/EES.

Surfen är även den samma utomlands som hemma i Sverige. Det som kan begränsas är möjligen din datamängd, exempelvis om du har 10 GB i Sverige så är det inte säkert att du har just 10 GB utomlands.

Oanvänd surf sparas

Med ett abonnemang från Hallon får du fria samtal och SMS, det du behöver tänka på är surfen. Det spelar ingen roll om du exempelvis väljer 4 GB eller 100 GB surf, du kan ändå spara surfen så länge du vill. Detta underlättar för dig som inte alltid surfar varje dag och erbjuder därmed en ytterligare flexibilitet för dig som kund. Tidigare har Hallon haft färre abonnemang som erbjudit olika mängder surf, men idag har de ett lika brett utbud som många andra operatörer.

Mobiler från iPhone och Samsung till bra pris

Förutom abonnemang kan du även köpa dessa tillsammans med en mobil. Detta är fördelaktigt om du söker efter de senaste modellerna från iphone eller samsung. När du köper ett abonnemang + mobil får du oftast dessa till ett bättre pris än om du skulle köpa mobilen löst.

Erbjudanden för barn, student och senior och företag

En del operatörer erbjuder rabatter och erbjudanden för barn/ungdom, studenter, seniorer och ibland även företag. Det som skiljer Hallon från många av dessa operatörer är att de erbjuder mer generösa erbjudanden till alla dessa grupper. Idag kan du hitta ett bra och billigt mobilabonnemang från Hallon oavsett om du är barn eller företagare, student eller senior!

Hallon abonnemang – ej kundtjänst via telefon

Sammanfattat så är Hallon abonnemang bra och operatören erbjuder en mängd olika rabatter, det som sviktar mest är att det inte går att nå dem via telefon för kundtjänst. Du kan därför endast kontakta dem via mejl och chatt. Vill du inte ha ett abonnemang? Du kan även läsa mer om kontantkort här.