Halebop

Halebop är ett dotterbolag till Telia och har 4G / LTE upp till hastigheter på 100 Mbps för kontantkort. Starter SIM-kort, Halebop Kontantkort är tillgänglig gratis på Telias butiker. Du kan också köpa den på butiker som 7-Eleven som säljer mobiler och telefoner, The Phone House, Media Markt och Coop för mellan SEK50 och SEK 100. Alla tre storlekar av SIM-kort finns tillgängliga. Top-up vouchers finns på samma platser. Saldon och SIM-kort kommer att upphöra efter ett år. Det finns två program tillgängliga: Rubbet som buntar data, tal och texter, eller Halebop Go, som är en pay-as-you go service. Kostnaden och funktioner i båda listas nedan.

Halebop och billig mobilabonnemang

Alla buntar är giltiga i 31 dagar. Oanvända uppgifter kommer att bära till nästa månad, men när du får slut på data, kan du inte få mer utan att förnya billig mobilabonnemang.

PlanenPrisDataMinuterSMS
MimiSEK991 GB50500
LitenSEK1692GB1001,000
MellanSEK2696SEObegränsatObegränsat
STorSEK36924SEObegränsatObegränsat

Halebop Go paket </ 4>
Alla datapaketen är giltiga i sex månader.

PrisData
SEK29500MB
SEK591 GB
SEK1594GB
SEK29912GB

 

Tillgänglighet

Du kan få Halebop Kontantkort gratis och top-up på Telias butiker och företag tex här (se Telia). Du kan också köpa den på Phone House, Elgiganten, Media Markt, 7-Eleven, Coop, Pressbyrån och andra platser för en avgift (50-100 kr). Alla tre SIM storlekar erbjuds. Top-up med kuponger som säljs där som Internatl. kreditkort accepteras inte seniorabonnemang (se Grunderna ovan).

Halebops saldon och SIM-kort löper ut ett år efter sin senaste användning, så att du kan bara pop i ditt SIM visserligen inte i Sverige, skicka ett SMS till vissa nummer och kortet och balans kommer att gälla för ytterligare ett år barnabonnemang.

Planer med uppgifter

Du kan antingen få en Fastpris bunt med röst och textmeddelanden ingår, eller bara pay-as-you-go med Gooch hämta data på sidan.

Följande Fastpris buntar finns:

  • Mini : 99 SEK med 1 GB data, 50 min, 500 SMS
  • Liten : 169 kronor med 3 GB data, 100 minuter och 1000 SMS
  • Mellan : 269 kronor med 8 GB data, obegränsade samtal och SMS
  • Stor : 369 kronor med 30 GB data, obegränsade samtal och SMS

Buntar är giltiga i 31 dagar. Oanvända data överföras till nästa månad, men du kan aldrig ha mer data tillgängliga än din månatliga allottment.

Det finns ingen månadsavgift för Halebop Go. Med Halebop Go lägger du data och obegränsad surf med följande paket som kallas Extra Surf :

  • 39 SEK: 500 MB
  • 59 SEK: 1 GB
  • 199 SEK: 5 GB
  • 299 SEK: 15 GB

Alla datapaketen är giltiga i 183 dagar.

EU roaming (Svenska Inneboende only)

Halebop har genomfört “roam som hemma” regler för alla sina planer och uppgifter add-ons upp till en gräns på 10 GB per månad. För att kunna använda data i EU, måste du först studenter registrera SIM-kortet till ditt namn. Tyvärr kan du inte göra det på nätet, om du inte bor i Sverige och har ett svenskt ID och personnummer . Liksom på Telia finns det ingen internationell roaming på detta SIM för utlänningar. Läs mer om kontantkort och få mer information här.